28 Şubat 2013 Perşembe

H&M 2013 SONBAHAR DEFİLESİYLE İLK KEZ PARİS MODA HAFTASINDA YER ALDI


 H&M, dün gece Paris'te Moda Haftası sırasında ilk kez defilesini sunarken,  Ashley Olsen, Chloe Moretz ve Emma Roberts konuklar arasındaydı. H&M'in 2013 Sonbahar Koleksiyonu, Musée Rodin’de özel olarak oluşturulmuş bir alanda konuklara gösterildi ve aynı zamanda hm.com'da canlı olarak yayınlandı. "Erkek gibi kız" görünümü oluşturmak için ince elbiselerle sert kesimli giysileri birleştiren defile, izleyicilere H&M'in yeni koleksiyonunu uluslararası moda takvimiyle paralel olarak görme fırsatını sundu. Koleksiyon, 5 Eylül 2013'te dünya çapında yaklaşık 200 mağazada satışa sunulacak.





"Paris Moda Haftası’ndaki defilede Sonbahar Koleksiyonumuzu görmekten çok mutlu oldum. Defile, giysilerin ruhunu canlandırdı ve kişisel stilinizi oluşturmak için farklı stilleri nasıl bir arada kullanabileceğinizi gösterdi. Yün kaban gibi temel parçalar, kuyruklar ve pullu elbiseler bu sonbaharda size gerçek bir tavır kazandıracak" diyor H&M Tasarım Başkanı Ann-Sofie Johansson.





"H&M'in Sonbahar Koleksiyonunun anahtar  parçalarının Paris'te sergilenmesi gerçekten heyecan verici bir adım. Ruhu olan şık bir ortamda gerçekleşen etkinlik büyüleyiciydi. Herkesin ulaşabileceği modanın, dünyanın en önemli moda başkentlerinden birinde sergilendiğini görmek mükemmeldi" diyor H&M Kreatif Danışmanı Margareta van den Bosch.





H&M'in tasarım ekibi tarafından oluşturulan Sonbahar Koleksiyonu, dramatik siluetleri daha dekoratif parçalarla birleştirerek stilleri eğlenceli bir şekilde bir araya getiriyor. Kısa kuyruklar ve erkeksi kabanın yanında boho ceket, kruvaze deri ceket ve geniş kesimli tören ceketi gibi diğer dış giyim parçaları yer alıyor. Sırtı açık pullu elbise veya işlemeli ve saçaklı omuz aparatı gibi parçalarda zarafet ve soluk bir görkem kendini gösterirken, özellikle de karışık saç örgüsü süveter ile triko parçalar da temel giysileri oluşturuyor.








H&M'in Paris Moda Haftası’ndaki ilk defilesi, George Cortina tarafından oluşturuldu ve H&M'in sezonun en büyük koleksiyonunu Cara Delevingne, Isabeli Fontana ve Arizona Muse gibi mankenlerin ışığında sergilemesine olanak tanıdı. Koleksiyonun ruh hali, Musée Rodin'in bahçesinde özel olarak oluşturulan ve 70'lerin Paris'inde parti şıklığıyla dolu bir rüya daire gibi dekore edilmiş mekanda yansıtıldı. Defileden sonra konuklar Fransız sanatçı Owlle ve 2 Many DJs’in performansları ile kutlama yaptı.






Hiç yorum yok: