28 Mart 2013 Perşembe

Down Under Natural's Argan Oil Lansmanı

Geçen hafta Down Under Natural's Argan Oil ürünlerini tanımak ve Selen Kozmetiğin Pazarlama Müdürü sevgili Arzu hanım + ekibiyle tanışmak için Ankara Big Chefs de buluştuk. Selen Kozmetik biz Ankaralı Bloggerlara özel harika bir lansman hazırlamıştı. 



IMG_2184



IMG_2206


IMG_2197



Öncelikle sohbetimize Down Under Natural's markasının o çok sevdiğim FruitKicks ürünlerinden bahsederek başladık. Down Under Natural's bir Kanada markası ve Argan Oil Serisi sadece Türkiye için çıkarılmış. Biliyorsunuz Argan yağı özel bi yağ ve saçları besleme özelliği mevcut. Argan yağının bu besleyici özelliğiyle Down Under Natural's markasının güvenilirliği biraraya gelince bu saç bakım ürünleri ortaya çıkmış. Argan yağı Fas'ta yetişen argan bitkisinin 100 kg dan sadece 1 lt çıkarılabilen oldukça kıymetli bir yağ. 



IMG_2185


IMG_2186


Yıpranmış ve kırılan saçlar için çıkarılan Down Under Natural's Argan oil serisi

Saç Bakım Şampuanı
Saç Bakım Kremi
Saç Bakım Maskesi
Sıvı Saç Kremi
Saç Bakım Serumu
Vücut Şampuanı
Vücut Losyonu


Down Under Natural's Argan Oil serisinde bulunan saç bakım maskesinin en güzel tarafı ise 1 dakika gibi kısa süre beklemek yeterli. Dakikalarca saçınızda maskeyle beklemek gibi sıkıcı bir durum söz konusu değil. Ne yalan söyleyeyim öyle dakikalarca beklemek beni hep çok sıkmıştır ve ürünü denemeden ilk cazip gelen tarafıda benim için bu özelliğiydi. 

Saç bakım serumunu ise Arzu hanım tanıtırken deneme şansı yakaladık kuru saçlarda dahi uygunalabilen bu ürün anında etki ile pürüzsüzlük ve parlaklık sağlıyo. Aynı zamanda saçları ısı uygulamalarına karşı da koruyup fön öncesi veya sonrası kullanılabiliyo. Kokusuna mest olduğum bu ürün hayat boyu kullanım alanıma dahil oldu bile.

Son yıllarda birçok marka ve ürün denememe rağmen saç dökülmelerimi hiçbir şekilde önleyemiyordum. Fakat Argan oil serisini kullandığım ilk andan itibaren yaşadığım şaşkınlığı tarif edemem avuç avuç dökülen saçlarım ilk kullanımda beni şaşırtmaya yetti. 1 haftadır kullandığım Down Under Natural's Argan oil serisinden inanılmaz memnun kaldım ve  saç dökülmelerinden ve kırılmalarından şikayetçi olan herkese şiddetle tavsiye ediyorum. 

IMG_2209



IMG_2210


Selen Kozmetiğe, Sevgili Arzu hanıma ve güzel ekibine bu güzel etkinlik için, beni Down Under Natural's Argan Oil serisiyle tanıştırdıkları için ve bu çok özel akşam için, çok özenmli tavsiyeleri ve bilgilendirmeleri için çok teşekkür ederim.












Hiç yorum yok: