4 Mart 2013 Pazartesi

VEPA’62 İLKBAHAR/YAZ 2013 KOLEKSİYONU


Bünyesinde BCBGeneration, Jessica Simpson, Vince Camuto, ve Arturo Chiang gibi markaları bulunduran VEPA’62, son derece trendy ve eğlenceli ürünlere sahip 2013 İlkbahar/Yaz koleksiyonu ile sezona hızlı bir giriş yapıyor. Parlak ve canlı renklerin metalik yansımalarla yarıştığı, geometrik ve etnik desenlerin farklı materyaller içinde modern yorumlanışıyla oluşturulan bu koleksiyon, her sezon olduğu gibi bu sezon da moda tutkunlarını etkisi altına alacak.



BCBGeneration, 2013 İlkbahar/Yaz koleksiyonunu spontane ve özgürce yaşayan kadınlara ithaf ediyor. Genç ve gündelik-şık stiliyle sezon trendlerini birleştiren BCBGeneration, bu yazın trendy espadrillerinden, farklı formlardaki rengarenk dolgu topuklara, altın, gümüş, platin gibi metalik renklerde ve formlarda ışıltılı sandaletlerden doku ve transparan detaylarıyla göz alan topuklu ayakkabılara kadar farklı stillere yer verdiği koleksiyonu ile 2013 İlkbahar/Yaz sezonunda modaseverlere kendi tarz ve kimliklerini yorumlama fırsatı sunuyor. Topuklar, düz sandaletler, renk blokları, parlak renkler, farklı kumaşlar, egzotik ve floral desenler... Nerede olduğunuzdan bağımsız olarak her türlü ortamda stilinizi tamamlayıcı ve sizi bu sezon trendlerinin önüne geçirecek olmazsa olmaz parçalar BCBGeneration 2013 İlkbahar/Yaz ayakkabı koleksiyonunda sizleri bekliyor...



Jessica Simpson 2013 İlkbahar/Yaz sezonunda, herzamanki feminen havasını koruyor ve oldukça cesur bir koleksiyon ile karşımıza çıkıyor. 2013 yılının en önemli trendlerinden biri olan renk blokları koleksiyonda birbirinden iddialı modellerle kendini gösterirken, yılan derisi ile süslenmiş sandalet ve topuklu ayakkabılar baştan çıkarıcı etkisi ile dikkat çekiyor. Puantiyeler, çizgiler, egzotik ve Aztek desenler gibi zarif detaylarla süslenen; Art Deco akımından ilham alınan detaylarıyla, metalik renkleri ve işlemeleri birleştiren bu koleksiyon, gösterişi ve farklılığıyla ön plana çıkıyor.
Yaz sezonunda göze çarpan farklı stildeki dolgu ve platform topuklar, çizgili formlar ve pop renkler Jessica Simpson 2013 İlkbahar/Yaz koleksiyonunda da ön sıralarda yerini alıyor. Özellikle feminen ve çekici duruşu ile göz kamaştıran, farklı topuk formlarıyla ve iç detaylarıyla ilgi uyandıran, parlak ve canlı renkleriyle cezbeden koleksiyon bu sezon, bembeyaz bulutlarla kaplı atlı karıncalar ve pamuk şekerlerle dolu eğlenceli, ışıltılı ve renkli bir rüya sahnesi içinde farklılaşmak isteyen her kadına hayalinde yaşattığı ayakkabıları sunuyor.

Vince Camuto’nun 2013 İlkbahar/Yaz koleksiyonu ise bu sezon 3 farklı ve fresh stille sezona merhaba diyor. Günbatımının ve serin bir yaz sabahının sıcak renklerini naturel ve lüks kumaşlarla buluşturan bu koleksiyon, modern kadının stilini adımlarında canlandırıyor. Zengin ve yumuşak dokuları, pırıltılı taş süslemeleri ve farklı materyal karışımları ile renkli ve çiçek açan bir yaz sunuyor.





Vince Camuto, Downtown Oasis stili ile hanımefendi bir silüet çiziyor. Mantar taban ve topuğu deriyle birleştiren tasarımlar, sezon renkleriyle yeniden yorumlanan klasik topuklu ayakkabılar, ince platformlu ve daha kalın topuk formları ve sade çizgileriyle sezonun en trend parçalarından bilekten bağlı sandaletler, bu stilde öne çıkan parçalar arasında... Downtown Oasis stilinde doğal ve yumuşak renklerle buluşan kumaşların sofistike duruşu kadınlara, hayranlık duydukları parlak mavi ve turuncu tonlarının yoğun olduğu pop renkleri de sunuyor. 

Desert Horizon stili ustaca yaratılmış saf ve egzotik harikalarla dolu bir dünyaya kaçışı anlatıyor. Farklı motiflerle veya taşlarla süslü düz sandaletler bu stilin öncü parçalarından olurken metalik altın ve gümüş renkte boncuklarla veya aynalı küçük taşlarla zenginleştirilen ve sezonun renk tonlarını vurgulayan şık sandaletler ise yazın olmazsa olmazları arasında ilk sırada yerini alıyor. Yumuşak deri ve balıksırtı örgülü rafyadan oluşan topuklu açık ayakkabılar etnik işlemeleriyle ve renkleriyle göze çarpıyor.






1 yorum:

sebnemsblog dedi ki...

Gerçekten çok çok güzeller, bayıldım:)

Takipleşmek dileğiyle bana da beklerim:)
www.alisverismakyaj.blogspot.com