10 Nisan 2013 Çarşamba

Kafes Fırında 5 Çayı




Kafes Fırın Ankara'ya Cafe kültürünün gelmesini ve yaşamasını sağlayan nadide cafelerimizin ilklerinden. Eskişehir yolunda yıllarca tek olma özelliğini sürdüren Kafes Fırın son 1 yıldır büyümeye geçerek şubeleriyle değişik tadları biz Kafes Fırın severlerin beğenisine sunuyor. 






Yeni geliştirmiş oldukları 5 çayı mönülerini denemek ve test etmek için Haftasonu Kafes Fırın Filistin caddesinde idim. Samimi ve sıcak ortamda enfes tadlarla buluştum. Öncelikle o günden bu yana tüm dostlarıma ve yakınlarıma buluşma planımızı Kafes Fırında 5 çayı olarak önerdim. Çünkü ben bu 5 çayı olayına bayıldım. Nasıl mı?






Sahibesi hanfendi Dünyayı turlar iken neden bizim 5 çaylarımız yok? ki diyerekten böyle güzel bir şey ortaya çıkarmış. Fiyatları oldukça makul olan 5 çayında 2 Mönü oluşturulmuş tatlılardan tuzlulara, bal kaymaktan el yapımı muhteşem tadlara görsel ve zihinsel lezzet sunuluyor. Mönüler 2 kişilik dilerseniz 2 kişi 40 Tl mönüleri, dilersenizde 2 kişi 50 Tl mönüleri mevcut. 


Muhteşem lezzetleri birarada bulunduran mönüde dilediğiniz kadar çay içmeniz mümkün. Ama o bildiğimiz çaylara benzemiyo Kafes Fırın 5 çayının lezzeti. Lavanta çayından, Gül çayına, Karanfil çayından, Vanilya çayına kadar çok çeşitli Çay mönüsü mevcut. 

Kafes Fırın 5 Çayı uygulaması bende çocukluğumdaki evcilik oyunlarımı hatırlattı. Neden mi önünüze gelen 3 katlı rüya gibi stand yanında buram buram bitki kokan çaylar ve hoş sohbet esnasında yaşanılan mutluluk  çocukluğumda yaşadığım o his ve duygularla birebirdi.














Hiç yorum yok: