9 Temmuz 2013 Salı

Neva Color Saç Bakım Ürünleri

Neva Color ürünleriyle yaklaşık 2 ay önce sevgili Burçin sayesinde tanıştım. Neva Color ilk Türk saç boyası olarak pazar girmiş bir marka ve aynı zamanda muhteşem saç ürünleri mevcut.




 Biz bayanlar için hayati önem taşıyan saçlarımız ve özel bakım kitleri olmazsa olmazımızdır. Bazen fahiş fiyatlar verip aldığımız ürünler tatmin edici olmaz bazende uygun fiyatlara muhteşem ürünler keşfedip mutlu oluruz. Neva Color saç bakım ürünleri benim için öyle mucizelerdir. 





Yazın plaj, kum, güneş, tuzlu ve klorlu su saçlarımızda yıpranmalara neden oluyor. NEVA KOZMETİK'in saçları güçlendirmek için özel olarak geliştirdiği NEVACARE NUTRITIVE bakım ürünleri  ile daha sağlıklı saçlara kavuşabiliriz.

Son 1 aydır tatil hazırlığını saçlarımda Nevacare Nutritive ürünlerini kullanarak yaptım ve saçlarım çok daha canlı pırıl pırıl oldu.





 NEVACARE NUTRITIVE ürünleri ile her gün duşta ve fön çektirmeden önce çok basit birkaç uygulamayla hem yıpranan saçlarınızı onarabilir, hem de deniz ve güneşe karşı yıpranmalarını önleyebilirsiniz.

Her banyodan sonra ve fönden önce kullanılacak birkaç damla NEVACARE NUTRITIVE Repair Glossing Serum, yüksek ısıda şekillendirilen saçlarınız yıpranmaya karşı koruyarak, saçlarınızı ipeksi bir görünüme kavuşturuyor. 

NEVACARE NUTRITIVE Repair Saç Bakım Kremi ise, onarıcı özelliği ile saçlarınıza canlılık ve parlaklık kazandırıyor. Kurumaya meyilli saçlarınıza nem kazandırmakla birlikte, saçlarınızı besleyerek, daha hacimli görünmesini sağlıyor. 









Neva Color Saç Boyası ve Bakım ürünlerini kullandım ve çok memnun kaldım. Uygun fiyat aralığında bulunan saç bakım ürünleri ile sağlıklı sonuçlar almak mümkün. Saçlarını seven tüm bayanlara tavsiye ederim.





1 yorum:

beyazmadam dedi ki...

Senin tatlı dilini yerim ben yahu :)