2 Ağustos 2013 Cuma

MÜZİĞİ BİRLEŞTİREN RENKLERİN ENERJİSİ BENETTON

United Colors of Benetton Sonbahar-Kış 2013 imaj kampanyasında farklılıkların  birleşmesiyle geleceği nasıl oluşturduğunu göstermek için müzik etrafında dönüyor!

Sonbahar-Kış 2013  imaj kampanyasında ünlü moda fotoğrafçısı
Mikael Jansson ile çalışıldı.

İmaj kampanyasında altı genç uluslararası yeteneğin renkli enerjileri yansıtılıyor.




Ponzano Temmuz 2013. Rock, pop, techno, hip-hop, alternative müzik veya klasik müzik: Gerçekten de hepimizin müzik zevki birbirimizden farklı. Fakat geçmişlerimiz ne olursa olsun bütün insanları birleştiren tek tutku müziğe olan aşkımız.


United Colors of Benetton’un Sonbahar-Kış 2013 imaj kampanyası, insan, kültür, kimlik farklılıklarını  müzik ile birleştirerek müziğin etrafında dönüyor. Bu kampanya, moda ve müzik endüstrisinin dikkat çeken parlak  6 genç yeteneğin yaydığı ‘ renkli enerjiyi’ ortaya koyuyor.

Benetton Grup Başkanı Alessandro Benetton;
“Renkler gibi, müzik de kendimizi anlatmanın, duygularımızı iletmemizin bir yolu ve hepsinden önemlisi de müzik  hepimizin anladığı evrensel bir dil” diyor.




Altı özel yetenek:

Los Angeles doğumlu Sky Ferreira bir pop efsanesi: müzik ve modanın yeni heyecanı. Ferreira, çoğunlukla kendi jenerasyonunu ve isteklerini anlatan 300’den fazla şarkı yazdı. Sky’i , sıklıkla NY yada Paris’teki defilelerde en ön sırada otururken yada defile sonrası partilerde DJlik yaparken görebilirsiniz.

Trinidad doğumlu ve Brooklyn’de yetişen rap sanatçısı Theophilus London tüm dünyada farklı müzik türlerini birarada barındıran tarzı ve eklektik moda anlayışıyla tanınıyor. Gerçek bir stil ikonu olan Theophilus’un moda dünyasıyla ilişkisi de müzik kariyeri gibi yükselişe geçti.

İngiliz Lily McMenamy kendi başına Paris’e taşınma kararı verdiğinde henüz 18 yaşındaydı ve liseyi yeni bitirmişti. Lily’nin risk almaktan heyecan duyan ruhu ve alışılmadık güzelliği moda dünyasını cezbetti.  Etnik olarak karışık bir kökenden gelen Lily’nin ilgi alanları arasında sinema, sanat, edebiyat, yoga ve yemek pişirmek yer alıyor.






Kendisi ile özdeşleşen rengarenk saçları ve sıradışı duruşu ile 22 yaşındaki Amerikalı model Chloe Norgaard, ister moda şovlarına katılsın, isterse DJ olarak dünyayı dolaşsın, her zaman hareket halinde olan ve dünyayı arşınlamayı herşeyden çok seven biri. Renkleri, ilham bulduğu müzik festivallerini, yüksek sesli ve metal müzikle iç içe olamayı çok seviyor.     Her daim inanılmaz  bulduğu tutku ise kültürel çeşitlilik.



Güney Kore doğumlu model Soo Joo Park 23 yaşında. Piyano eğitimini tamamlamaya karar vermeden önce çocuk ve ergenlik döneminde hem piyano hem flüt çaldı. Şarkı da söyleyen Park, kendisi gibi 70’lerin rock müziğini seven üniversite arkadaşıyla bir grup kurdu. İdolü; David Bowie.



Rock grubu ‘The Clash’in basçısı Paul Simonon’un oğlu Louis Simonon’un müzik kanında var.  Louise ve ağabeyi Claude çok geçmeden müzik ve moda dünyasında iz bıraktılar. Louis’nin modellik kariyeri, 2009’da kendisini Dazed & Confused dergisinin kapağına taşıyacak bir fotoğraf çekimine gitmesiyle başladı.




Yeni sezon Sonbahar-Kış  imaj kampanyası tüm sosyal medya ve uluslararası medyada yer alacak. 









Hiç yorum yok: