10 Eylül 2013 Salı

FAÇONNABLE İLE HEM RAHAT, HEM ŞIK BİR SEZONA HAZIR OLUN…

Façonnable, 2013 Sonbahar/Kış sezonu için, klasik moda ilkelerine yenilik getirerek, Fransız şıklığının modern kurallarını yeniden yazıyor. 2013 Sonbahar/Kış koleksiyonu; fark edilebilir ve yaratıcı…






Aristocrate:

Façonnable tasarım ekibinin, 1968 yapımı “The Thomas Crown Affair” filmindeki karakterlerden ilham alarak, zıtlıklar üzerinde çalıştığı Aristocrate temasında, Fransız Riviera tarzı gösterişli bir görünüm ile  birleştirilmiş. Rahatça kombinlenebilen kıyafetlerin göze çarptığı temada; şık ceketler, rahat pantolonlar, deri ve kadife parçalar bulunuyor. Konfor ve zarafetin buluştuğu bu temada; kiremit, taba, buz mavisi ve kırçıllı gri gibi renklerin zengin tonları kullanılmış.

 




Downhill Racer:  

“Soğuk havalar ağır kıyafetlerin veya sıradan dış giyim eşyalarının altına saklanmak değildir. Aksine erkeklerin kişisel zevklerini ortaya çıkarabilecekleri bir zamandır” felsefesiyle, Robert Redford’un 1969 yapımı “Downhill Racer” filminden ilham alınarak tasarlanan bu tema, kayaktan sonraki sosyal etkinliklerde giyilebilecek parçalardan oluşuyor.
Teknik detaylarla üretilmiş su geçirmez anoraklar, taba, antrasit ve kobalt gibi kış tonlarında, dirsek yamaları ile vücuda oturan kaz tüyü ceketler, el örgüsü süveterler, sıcak tutan balıkçı yaka kazaklar ve dar pantolonlar zarif ve seçkin bir tarz sunuyor.  




Atelier:

Atelier teması, Façonnable ruhu ile İtalya’da üretilmiş klasiklerden oluşan ve gardırobunuzda mutlaka bulunması gereken parçalar sunuyor.
Bu temada, yumuşak dokunmuş yün ve pamuk kullanılarak hem çift taraflı olabilen blazer ceketler, hem de çıkarılabilen bir yeleği bulunan yeniden tasarlanmış aspen ceketler göze çarpıyor.

Façonnable’ın kendine özgü anlayışı ile şıklık ve konforu birleştirdiği 2013 Sonbahar/Kış koleksiyonu, İstanbul Ankara, Antalya, İzmir ve Bodrum mağazalarında…







Hiç yorum yok: