24 Eylül 2013 Salı

Louis Vuitton'un Yeni Reklam Kampanyasının Yıldızı: Michelle Williams


Peter Lindbergh, Louis Vuitton yeni reklam kampanyasında markanın 2 yeni ve çok özel çantası W ile Capucines'i Michelle Williams'ın duru güzelliğiyle buluşturdu.  İkonik Monogram deseninin keskin çizgiler ve yenilikçi bir bakış açısıyla bir araya geldiği W ve zamansız feminiteyi simgeleyen Capucines, Louis Vuitton'un deri zanaatkarlığı geçmişini yansıtıyor. Bu çok değerli mirasa, görsellerdeki geleneksel Louis Vuitton sandıklarla gönderme yapılıyor. Michelle Williams'ın muazzam güzelliği, Marc Jacobs'ın 2013 Sonbahar/Kış koleksiyonundan sofistike bir seksiliği yansıtan kıyafetler ve Peter Lindbergh'in olağanüstü duygulu ve bir o kadar da çarpıcı fotoğraflarıyla taçlanıyor.







Louis Vuitton'un Michelle Williams'la çalışmaya karar vermesinde, O'nun Hollywood yıldız sistemi içinde kendisine benimsediği bağımsız yol ile üstün yeteneği, sanatına tutkusu ve sıradışı rollerdeki eşssiz başarısı etkili oldu.






İlk olarak Ang Lee'nin Oscar ödüllü Brokeback Mountain(2005) filmiyle yıldızı parlayan Williams'ın başarısı Synecdoche, New York (2008), Shutter Island (2010) ve My Blue Valentine (2010) ile eleştirmenler tarafından kabul edildi. 2011 yılında ise Marilyn Monroe in My Week with Marilyn ile Golden Globe aldı ve 3 kez Oscar adayı oldu. Michelle Williams şu an çok uzun zamandır beklenen ve Irène Némirovsky'nin  Auschwitz'teki ölümünün ardından bulunan romanından uyarlanan Suite Française'in çekimlerini gerçekleştiriyor.






Hiç yorum yok: