3 Ekim 2013 Perşembe

NicolettaSoap Özel Gün Sabunları

Tasarlarken keyif aldığım, yaparken eğlendiğim enfes kokulu, minicik taptaze bir işe koyuldum.  Özel günler için sabunlar tasarlıyor ve oldukça da mutlu oluyorum. Doğum günleri, Doğumlar, Baby Showerlar, Nikah, Nişan, Kına Gecesi, Bekarlığa Veda, Mevlüd ve bilimum hediyelik sabunlar... Hemde misler gibi lavanta, çikolata, baby powder, yasemin, portakal kokularıyla bezeli eğlenceli sabunlar...








İstenilen renk, model ve detaylarla tasarlanan Nicoletta Sabunlar Özel Günlerinizde konuklarınıza hediye edebileceğiniz şekilde incelikle ve özenle hazırlanıyor. Özel kutularında ve istenilen dizaynda etiketleriyle İsme ve Güne özel sunum sağlıyor.









Bebek temalı sabunlar, bebeğin cinsiyetine göre renklendirilirken anne/anne adayının istediği doğrultuda esanslarla ve modellerle şekilleniyor. Baby Shower partilerinizin en çarpıcı hediyelikleri için NicolettaSoap sabunlarını tercih etmelisiniz. 








1. Yaş Günleri, Doğum Hediyeleri, BabyShower ve Mevlüd hediyelikleriniz için taşlarla ve özel ambalajlarında Nicoletta Sabunlarıyla sevdiklerinize özel bir hatıra verebilirsiniz. 












Bekarlığa Veda Gecelerinizde dostlarınıza, Kına Gecelerinizde yakınlarınıza, Düğün, Nikah, Nişan gibi özel günlerinizde Özel paketlerinde sunulan NicolettaSoap Sabunları sevdiklerinize anı olarak verilebilecek en kalıcı hediyelikler. 




Uygun Fiyatlı Özel Tasarım Hediyelik Sabunlar İçin:
 İletişim: nilaylmz@hotmail.com 








Hiç yorum yok: