21 Kasım 2013 Perşembe

Yepyeni bir Yarışmayla Kasım'da Mango Başkadır...

 Mango benim için herdaim başkadır, dediğinizi duyar gibiyim. Evet evet benim içinde tam anlamıyla öyledir, Mango vazgeçilmezimdir. Sezon geçişlerinde ilk gözatmak istediğim koleksiyonların başında gelir,  hatta fırsat bulamayıp inceleyemediğimde kendimi eksik hisettiğim öncelikli markalarımdandır.

Şimdi ise Sıkı durun size harika bir haberim var şimdi netmoda.com Kasım ayı boyunca muhteşem bir yarışmayla biz takipçilerini MANGO ile buluşturuyor.








Nasıl mı?

“Kasım’da Mango Başkadır!” sloganıyla yola çıkan yarışmanın katılım koşulu ise 06.11.2013 - 06.12.2013 tarihleri arasında netmoda.com’a uğrayarak  2013/2014 Sonbahar Kış sezon ürünlerinin yer aldığı yepyeni ürünler ile  kombinler oluşturmak. En trendy kombini oluşturan üye  Mango jüri üyeleri tarafından belirlenecek. Oluşturduğunuz kombin En beğenilen ilk 3 kombinden biri seçilebilir ve hediye çeklerinin sahibi olabilirsiniz. Tarzına güveniyor ve MANGO ile en trend kombini ben oluştururum diyorsanız netmoda.com’a uğramalısınız.

Keyif adresim netmoda.com açıldığı günden bu yana yerli,yabancı pek çok ünlü marka ile iş birliği yaparak onları biz üyeleri ile buluşturuyor. netmoda.com okuyucularına kendi tarzlarını oluşturarak binlerce çeşit kombin yapma seçeneği sunarken aynı zamanda moda ve güzellik gibi konularda okuyucuların sorularını yanıtlıyor. Yeni sezon ayakkabı, çanta, elbise modelleri ile pek çok seçenek sunarak onları nasıl kombinleyeceğimiz hakkında tavsiyeler veriyor. Verdiği tavsiyeler ile okuyucularına yardımcı olarak bizleri yenliklerden haberdar ediyor.

Daha öncede dünyaca ünlü markalar ile yarışma düzenleyerek bu markalar ile okuyucularını buluşturan netmoda.com’da dereceye giren yarışmacılara hediye çeki ya da kombinlerinde kullandıkları ürünler hediye edildi. Butigo, Forever New, Sagaza Madrid ise bu yarışmalardan sadece birkaçı. Dereceye girmek için kullandığın ürünler ile jürinin en beğendiği ilk 3 kombinden biri olmak yeterli.



Siz de benim gibi moda tutkunu Mango aşığı iseniz bu yarışmaya asla Hayır dememelisiniz. 





Hiç yorum yok: