26 Aralık 2013 Perşembe

Golden Rose'dan Yeni Sezon Oje Trendleri


Tüm bayanlar gibi bende tam bir Oje tutkunuyumdur. Öyle ki  ojesiz asla dışarı çıkamadığım gibi tırnaklarımı ojesiz, doğal  kısa süreliğine görebiliyorum:))  Hal böyle olunca biz oje manyağı bayanların olmazsa olmazı ojelerimiz en kıymetlilerimiz oluveriyorlar.





Benim ojelerde aradım ilk ve önemli özellik ise bana uzun dönem kalıcılık sağlamasıdır. Çünkü çalışan bir bayanım ve zamanım oldukça kısıtlı ve  oje değiştirme  işlemine vakit ayırmam bazen oldukça güç oluyor. Zaman kaybı ve hayal kırıklılığı yaşamamak için Güvendiğim, müdavimi olduğum markaların dışına çıkmayı  sevmiyorum.  Golden Rose ise kalıcılığı ve çok çeşitli renk tonlamalarıyla favori oje markalarımın başında gelmektedir. Her sezon çıkardığı özel oje tonları ve çeşitleriyle muhteşem bir skalaya sahip. 


İnstagram hesabımdan paylaşır paylaşmaz çok beğeni toplayan ve kış sezonumun en hit ojesi olan Golden Rose Rich Color 105 yakın çevremde de çok sevildi.. Benim ise number 1 ojem



Kahve tonlarından hoşlananlara Golden Rose Rıch Color 114 tavsiyemdir. Acı hoş bir kahvesi var ve tam bir kış rengi...





Golden Rose Matte Satın 202 Fotoğraflarda mavi tonlarında görünse de mavi değil muhteşem bir Mor tonuna sahiptir. Bu sezon trend olan Morları, tırnaklarımızda da kullanmak kombinlerimize canlılık ve hoşluk katar.




Son yılların oje trendlerinden olan mat ojeler Golden Rose Matte Top Coat ile her ojeye uygulanıyor. İstediğiniz parlak rengi mat olarak da kullanmak istiyorsanız üzerine Matte Top Coat sürmeniz yeterli ...






Hiç yorum yok: