10 Aralık 2013 Salı

Olia ile saç boyasında yeni bir dönem başlıyor…

Garnier benim çok güvendiğim, ürünlerini gözü kapalı denemekten kaçınmadığım markaların başında gelir. Denediğim hiç bir ürününde beni yanıltmayan harika sonuçlar almaktan keyif duyduğum marka yeni saç boyası Olia ile devrim yaratacak gibi görünüyor. Geçen Hafta Four Seasons Bosphorus da Olia etkinliğine katıldım. Hoş bir atmosferde gerçekleşen organizasyon da Deniz Marşan ve Başak Dizer Olia için yeni sezon saç trendlerini paylaştı...



Saç boyası kategorisinde 60 yıllık uluslararası tecrübesi bulunan Garnier, saç boyasında devrim yaratan yeni ürünü Olia’yı, Stil Danışmanları Deniz Marşan & Başak Dizer ve Saç Stilisti İbrahim Zengin ile birlikte tanıttı. Stil Danışmanları Deniz Marşan & Başak Dizer; 18 göz alıcı rengi ile saç modasına yön vermeye hazırlanan Olia için yeni sezon saç trendlerini yorumladı. Yüzde 60 doğal çiçek yağı içeren formülü sayesinde saç kalitesini gözle görülür bir şekilde artıran Olia, saç bakımına verdiği önemi Saç Uzmanı İbrahim Zengin’den aldığı ipuçları ile gösterdi.









Güzelliği ile adından söz ettirmek isteyen kadınlar, saçlarına da gereken özeni gösterirler. Saç boyamada yeni bir dönem başlatan Olia; yüzde 60 doğal çiçek yağı içeren formülü, amonyaksız yapısı ve üstün renk performansı ile bir saç boyasında yeni bir dönem başlatıyor. Gücünü içeriğinde bulunan doğal çiçek yağlarından alan, Olia; göz alıcı renkleriyle de podyum ışıltısını saçlara taşıyor. Amonyaksız formülü sayesinde saç boyamayı eşsiz bir deneyime dönüştürüyor ve çiçek kokusuyla diğer boyalardan ayrışıyor.




Saç boyamada yeni bir dönemin başladığını belirten L’Oréal Türkiye Pazarlama Direktörü Beyza Kapu: “Garnier kadını kendini beğenir ama yine de görünüşünü iyileştirmek ister. Bu anlamda kadınların değişim için tercih ettikleri ürünlerin başında saç boyaları gelir. Türkiye'de kadınların yüzde 57’si saçlarını boyarken ve yüzde 42’si saçlarını evde boyamayı tercih ediyor. Evde saç boyama alışkanlığı olan; saç güzelliğine ve sağlığına önem veren kadınlara tüm beklentilerini karşılayacak bir ürün sunuyoruz. “Bana en iyi o bakar” sloganıyla Garnier, güzellik iksiri olarak bilinen mucizevi çiçek yağlarını saç boyalarımız ile buluşturdu. Göz alıcı bir görünüme sahip olmak isteyen dünya kadınlarının tercihi Olia, yağ bazlı boya teknolojisini şimdi Türk tüketicileriyle buluşturuyor. İçeriğinde bulunan yüzde 60 doğal çiçek yağı sayesinde bir saç boyasından çok daha fazlasını sunan Olia, saçları boyarken bakım da uyguluyor. Formülündeki çiçek yağları sayesinde maksimum renk performansı sağlarken, yüzde 35 daha yumuşak ve yüzde 17 daha parlak saçlar yaratıyor. Üç tona kadar renk açma ve yüzde 100 beyaz kapama özelliğinin yanı sıra Olia, homojen dağılımı, damlayan kadifemsi krem dokusuyla pratik ve rahat bir şekilde uygulanıyor ve optimum saç derisi konforu sağlıyor. 18 göz alıcı renk tonu barındırın portföyüyle Olia, trendleri belirlemeye hazır.” dedi.


Göz alıcı bir tarza sahip olabilmek için giysiler kadar saçların da önemli olduğunu vurgulayan Stil danışmanları Deniz Marşan ve Başak Dizer: “Moda ve güzel görünmek aslında iç içe kavramlardır. Tarzı ile dikkat çekmek isteyen kadınlar öncelikle bakımlarına önem vermeli ve bu doğrultuda stillerini oluşturmalıdırlar. Bu anlamda canlı, parlak ve sağlıklı saçlara sahip olmak oldukça önemlidir. Önümüzdeki sezonun kodlarında da yer alan doğallığı yakalayarak, göz alıcı görünmek için bakımlı saçlara sahip olmak aslında yeterli. Kozmetik sektöründe gelişen teknolojilerin kullanılmasıyla birlikte artık evde de çok pratik ve zahmetsizce saçları boyamak ve kusursuz görünmek mümkün… Yağ bazlı formülüyle Olia, kadınlara göz alıcı görünümün anahtarını sunuyor. Bu anlamda önümüzdeki sezon saç trendlerinin de parlak, canlı ve ışıldayan saçlar olduğunu söyleyebiliriz. Bu sezon genel olarak eforsuz güzellik eğiliminin etkilediği yeni saç modelleri doğal görünümleri ile öne çıkıyor. Ama moda trendlerindeki tezatlıklar, saç trendlerinde de etkisini gösteriyor. Sade modellerin tam tersine oldukça iddialı modeller de var. Bakımlı ve sağlıklı saçlarla dikkat çekici bir görünüm elde edebilmek için saç renginin de kişi için uygun olması gerekir. Güzelliğinizin en önemli iksiri saçlarınız için size en çok yakışacak saç rengini iyi araştırmalısınız. Olia, 18 yeni renk tonu içeren portföyüyle, tüketicilerin kendilerine en uygun rengini bulmasına yardımcı oluyor.” dedi.



Sağlıkla ışıldayan saçlar için bakımın önemini vurgulayan Saç Uzmanı İbrahim Zengin; Tarih boyunca en çok üzerine konuşulan konulardan olan güzelliğin öğelerinden biri, hatta belki de en önemlisi saçlardır. Güzel ve ışıldayan saçlara sahip olabilmek için en önemli kriter; saçların bakımlı ve sağlıklı olmasıdır. Bu yüzden kadınların kullandıkları ürünlerin istenilen rengi sağlarken aynı zamanda saçlara bakım da uygulaması gerekir. Saçlar, birçok çevresel faktörden dolayı rengini kaybedebilir, yıpranabilir ve kırabilir. Özellikle saçını boyayan kadınlar saçlarının bakımına daha çok dikkat etmeliler. Bu anlamda Garnier’in yeni saç boyası Olia; yüzde 60 doğal çiçek yağı içeren formülüyle, saçları istenilen renk ile buluştururken bakımını da gerçekleştiriyor. Teknolojisi ile saç boyasında yeni bir dönem başlatan Olia, saç kalitesinde gözle görülür bir gelişme sağlıyor. İçeriğindeki doğal çiçek yağları sayesinde saç derisi için de konfor sunan Olia, ayrıca saça ipeksi ve parlak bir görünüm kazandırıyor.” dedi. 








Hiç yorum yok: