23 Aralık 2013 Pazartesi

Soğuk Havaya İnat Kırmızılarla Capcanlı/ Cold Weather Mode

Aralık ayı birçoğumuzun olduğu gibi benim için de mutluluk ayıdır. İyisiyle kötüsüyle, mutluluğuyla hüznüyle bir yılı bitirmenin, yeni güzel bir yıla başlama telaşının sardığı, çam ağacımızın hazırlandığı, sevdiklerimize özel hediye listelerimizin oluşturulduğu, her tarafın süslerle bezendiği ışıl ışıl aydınlatıldığı göz doldurucu ve eğlenceli ay...





Kış ayazı, Aralık buzu karı, sisi bırrrrrr...buz gibi - bilmem kaçlı şu günlerde güneş enerjisinden uzak kapalı mekanlarda doğal olarak kendimi daha mutlu ve güvende hissediyorum. Birde içim kıpır kıpır yeniyıl coşkusuyla doluyken mutluluğu renklerde aramak karşı konulmaz oluyor:) 

IMG_5177

IMG_5174


Yeniyıl rengi Kırmızının olumlu, güzel enerjisi ile hayat buluyorum ve soğuk havaya inat keyifle güne hazırlanıyorum. Kış sezonunun olmazsa olmaz aksesuarı olan bereler aynı zamanda  soğuk havalarda kurtarıcı oluyorlar. Seçmiş olduğumuz Aksesuarlarımızı canlı tercih edersek, kombinlerimize renk ve enerji vererek kendimiz ve etrafımızdakileri bu gri ve kasvetli havalarda mutlu etmemizi sağlarız. 


IMG_5182




IMG_5198



1133


IMG_5194


IMG_5236







Potikare Pantolon: MANGO
İncili Tiftik Kazak: MUDO COLLECTION
Oversized Kaban: COS
Ayakkabı: BEYMEN
Çanta: PRADA
Bere/Eldiven: AVON




1 yorum:

songül dedi ki...

şepisşeker bişeyyy ... yeni yıl ruhu budur işte...