30 Ocak 2014 Perşembe

A day of Design Ankara Panora'da...

20 yıla yaklaşan tecrübesiyle, İstanbul Teşvikiye’de hizmet veren A Day of Design’ın Ankara Mağazası, Panora Alışveriş Merkezi’nde hizmet vermeye başladı.

IMG_6973



A Day of Design Panora Ankara Mağazası’nda, De Gournay, Hermes, Etro, Loro Piana, Pierre Frey, Fadini Borghi, Boussac, Braquenie, Dedar, Jim Thompson, Sacho ve Guy Masureel gibi Dünyaca ünlü 12 marka ürünü mevcut.

Sevgili Blogger arkadaşlarım ile A Day of Design Panora mağaza açılış kokteylinde ürünleri inceleme fırsatı bulduk. Yeşil ve oranj tonlarının sıklıkla kullanıldığı Dekorasyon ürünlerinde bu sezon kahve tonları da oldukça revaçta...Ünü tüm dünyaya yayılmış markaların kumaş, duvar kâğıdı ve dekoratif ürünlerini yakından görebilme fırsatı yakaladık.

IMG_6966


Dünyaca ünlü 12 markanın distribütörü olarak hizmet veren A Day of Design Panora Ankara Mağazası’nın açılış gününde,  ressamlar tarafından hazırlanan el boyaması duvar kâğıtları bulunan De Gournay markasının yaratıcısı Claud S. Cecil Gurney ve ünlü modacı Özgür Masur da mağazada idiler.  
IMG_6963


Açılışta bulunan Özgür Masur'un De Gournay kumaşlarıyla hazırladığı kostüm, manken eşliğinde tanıtıldı. 
Dekorasyonla ilgileneceklere tavsiyem A day of Design ürünlerini incelemeden bu işe girişmeyin. Orada Fikir edineceğiniz çok şey var...




Hiç yorum yok: