24 Ocak 2014 Cuma

Ramada Plaza No4 Restaurant

Sevgili arkadaşım Kubilay Sakarya'nın daveti ile Ankaralı Blogger Dostlar Ramada Plaza No4 Restaurant'da keyifli bir akşam geçirdik. Rafine zevklere hitap eden No4 Restaurant, bu zamana kadar Ankara'da  var olmayan ve eksikliğini hissettiğimiz eşine az rastlanır bir mekan. İş yoğunluğundan uzaklaşmak, kafa dinlemek, dost sohbetleri, özel günler için huzur verici bir mekan...




İş yoğunluğum dolayısıyla yaşadığım gergin bir günün sonunda katılmış olduğum bu güzel organizasyon ve No4 Restaurant'ın hoş atmosferi ile ertesi güne dinlenmiş ve rahatlamış bir şekilde başlamak benim için paha biçilmez oldu. Private dining konseptinde olan No4, kapalı ve açık Restaurant ve Lounge'a sahip. Üstelik muhteşem lezzetleriyle görsel ve tadsal duyularımıza hitap eden sunumlarıyla beni mest eden bir mekan oldu.



Özel mimarisi ile benzersiz anlara keyif katan No4 Restaurant, Müziğin ritmini hissetmek isteyenler içn DJ Can Hatipoğlu koordinatörlüğü ile ambiansın tadını çıkarıyor. Her ayın ilk Cuması gerçekleşen NO4 Party ise bu aralar merak konum oldu ve En kısa zamanda yapılacaklar listemde yerini aldı:))



Sosyal mecralarımdan takipte bulunan NlyStyle izleyicileri, No4 Restaurant blogger buluşmamıza ve geçirdiğimiz keyifli akşamımıza INSTAGRAM fotoğraflarımızla tanık oldular. Bu akşama özel kombinimi bir de blogumda yayınlamak ve ne giydim postu yapmak istedim. Elimdeki fotoğraflar fazla verimli olmasa da o akşam nasıl bir kombin tercih etmişim?












Keyifli  hoş sohbeti ve misafirperverliği için Ramada Palaza No4 Restaurant'a ve Amber Haktanır'a teşekkürlerimle, Özel gün ve anlarıma tanıklık edecek böyle hoş bir mekanı keşfetmek güzeldi. Sevgiler...


Etek: BEYMEN
Bluz: VEROMODA
Kolye: Anneciğimin Tasarımı
Ceket: MANGO
Çorap: PENTİ
Ayakkabı: ZARA










Hiç yorum yok: