22 Ocak 2014 Çarşamba

Son Günlerdeki Keşfim TelefonGiydir.com

Biz bayanların tutkusu haline gelen telefonlarımız ve aksesuarları da bizim kadar şık ve güzel görünmeli. Elimizde taşıdığımız telefon ve tablet özelliklerinin yanı sıra görsel olarak da bize ve çevremize hitap ederek bizi yansıtmalı. Özellikle benim gibi ışıltıdan hoşlananların kaçınılmaz aksesuarları, taşlı telefon kılıfları ve telefon küpeleri vazgeçilmez aksesuarlarımız oluyor. Yeni keşfim olan telefongiydir.com ile benimle iletişime geçip ürünleri hakkında bilgi vermek istediklerinde tanıştım.


Veee uzun zamandır aradığım ürünlere burada rastladım. Telefongiydir.com da akla gelen tüm markaların envai çeşit telefon kılıfları ve tablet kılıfları mevcut. Şarjlı kılıflardan, swarovski taşlı kılıflara, bataryalardan filmlere ne ararsan bir tıkla kapında. Ben de bir Ayakkabı- Çanta manyağı olarak istediğim ayakkabı detaylı Iphone 4S telefon kılıfımı  https://www.telefongiydir.com/apple/iphone-4s-kilif  buradan buldum. Üstelik siparişi verdim ve ürünler ertesi gün kapımda idi.  





Firma Hakkında:
Kendilerini, "Standartlaşan cihaz modellerinin,estetik olarak kullanıcıları tatmin edememesi problemine çözüm olarak telefongiydir.com’u sunuyoruz!
Görsel estetiğin yanı sıra, mobil cihazların hassas yapıları sebebiyle yaşanabilecek fiziksel yıpranmaları da en aza indiren bu giydirme işlemi sayesinde, cep telefonu ve diğer mobil cihazlarınız artık çok daha uzun süre ilk gün ki gibi!

Kullanıcılarına,mobil cihazlarını görsel olarak kişiselleştirme, dünyadaki moda ve tasarım trendlerini güncel olarak takip etme imkânı tanıyan telefongiydir.com’la, dilediğiniz model bir “tık” la kapınızda! Çünkü, telefongiydir.com, sergilediği bütün ürünleri kendi stoklarında tutmakta ve hızlı kargo imkanı ile ülkenin her yerine jet hızında erişim imkanı sağlıyor.

256 Bit SSL Şifreleme Teknolojisi ile korunan telefongiydir.com, Telefon kılıfları ve diğer telefon aksesuarlarını faturalı işlemleriyle güvenli ve hesaplı alışveriş için kapsama alanınızda!”
   





Ücretsiz kargo, Ücretsiz İade değişimi ve kapıda ödeme özellikleri ile telefongiydir.com oturduğumuz yerden alışveriş yapmanın keyfini problemsiz yaşatan sitelerim arasındaki yerini aldı. Test edildi, tavsiye edilir....






2 yorum:

Rana Demir dedi ki...

Harikaymış:)
Sevgiler
www.ranademir.net

songül dedi ki...

teşekkürler tatlım süper.... sitede acayip güzel tam yemelik şeyler var paylaşımın için sağol :))