4 Şubat 2014 Salı

GOLDEN ROSE Yeni Rose Velvet Mat Ruj&Paris Compact Powder



Golden Rose ürünleri kullanmaktan vazgeçmediğim ve çok memnun olduğun markalar arasında üst sıralarda yer alır. Yeni ürünlerini ilk deneme fırsatı ile muhteşem makyaj ürünleriyle karşılaşıyor ve çocuklar gibi şenleniyorum.  


Sezon makyaj trendlerinden olan mat rujlar Yeni Golden Rose Velvet Mat Rujla karşımıza çıkıyor. Golden Rose Velvet Matte Ruj kadifemsi, mat ve yumuşak yapısı ile kolayca sürülüyor, yoğun kapatıcılık özelliği ile dudaklara dolgun ve pürüzsüz görünüm kazandırıyor.  İçeriğindeki güçlü nemlendiriciler ve E vitamini dudakları besleyerek kurumasını önlüyor. Paraben içermeyen ürün dermatolojik olarak test edilmiştir. Her tür makyaja ve tene uygun 20 mükemmel renk alternatifine sahip. Gün boyu dolgun ve seksi dudaklara sahip olmak için mükemmel mat ruj. Kullandığım Rose Velvet Mat Ruj 18 numarası koyu kırmızı rengiyle dudaklarda büyüleyici bir güzellik yaratıyor. Hergün kullanıyorum diyebilirim. Çok çok sevdim, kalıcı yapısı ve canlı rengiyle bence bu sezonun en iyi rujlarından. Diğer vazgeçilmez rengim ise ten rengi doğal tonlardan hoşlananlara tavsiyemdir Golden Rose Vevet Mat 01 dudaklarda inanılmaz dolgun ve mat bir ten rengi yaratıyor.





Diğer yeni ürün ise Golden Rose Paris Compact Powder,  yüzde oldukça doğal ve canlı bir etki yaratan Golden Rose Paris, günlük pudra kullanımından haz etmeyen ve sevmeyenlere , tenimde hafif kadifemsi, yumuşak bir his bırakarak pürüzsüz bir cilt yarattı... Golden Rose ürünlerini online alışverişle http://www.goldenrosestore.com.tr satın alabilir. İndirimlerden faydalanabilirsiniz. 







Hiç yorum yok: