27 Mart 2014 Perşembe

H&M’denDoğaDostuTasarımlar; Conscious ve Conscious Exclusive Koleksiyonları

Tüm dünyada moda ve kaliteyi en iyi fiyatla moda tutkunlarına sunan H&M, geri dönüştürülmüş materyallerden tasarlanan doğa dostu Conscious ve ConsciousExclusive koleksiyonlarını özel bir lansmanla tanıttı.








Sürdürülebilirlik çalışmaları ve çevre duyarlılığı ile “doğa dostu” moda akımında öncü olan İsveçli perakende devi H&M, tamamen doğal materyallerden oluşan Conscious koleksiyonu ve Miranda Kerr, Penelope Cruz, Jessica Alba gibi Hollywood yıldızlarının giydiği özel tasarım koleksiyonu Conscious Exclusive’i özel bir lansmanla tanıttı. H&M Conscious koleksiyonu dünya ile aynı anda Türkiye’deki tüm H&M mağazalarında ve Conscious Exclusive koleksiyonu ise İstinye Park ve Zorlu mağazalarında 10 Nisan’dan itibaren satışa sunulacak. H&M lansmanda ayrıca modaya yeniden yaşam vermek adına dünya genelinde geçtiğimiz sene başlattığı “Ürün Toplama” girişimine de dikkat çekti.




Hem moda severlere en uygun fiyatları sunan hem de dünya yıldızlarını giydiren H&M, moda sektöründe özgün bir duruşa sahip. H&M’isektördefarklılaştıran en önemliunsurlardanbirtanesi de her fırsattaaltınıçizdiğisürdürülebilirlikçalışmaları.Markanındoğadostuduruşunun en yeniyansımasıolanConscious ve Conscious Exclusive koleksiyonlarınıntanıtımınailgibüyüktü.
Top model Amber Valetta’nınkampanyayüzüolduğu H&M Conscious,organikvegeridönüştürülmüşmateryallerkullanılarakhazırlandı. Çokdikkatçekiciparçalardanoluşan Conscious Exclusive isesürdürülebilirtasarımekibi Ever Manifesto ile ortaklaşa yaratıldı.Modaiçinsürdürülebilirliktenödünvermemeyekararlıikiekipgüçlerinibirleştirerektümdünyadayankıbulunanbirkoleksiyonaimzaattı.



Koleksiyondaflamenkodanvebohemgörüntülerdenilhamalınarakhazırlanan, çokincedetaylarlaişlenmişdramatikparçalar var. Conscious Exclusive’denözelürünleri Miranda Kerr ve Jessica Alba, Paris ModaHaftası’ndagerçekleşen H&M Studio AW14 defilesinde, Penelope Cruz ise Vanity Fair’ın Oscar Ödülleripartisindegiymişti.

Koleksiyonun tanıtımı için organize edilen lansman da H&M bir ilke imza atarak Karbon Avcıları ile anlaştı. Marka, etkinlik süresince harcanan tüm karbon ayakizini hesaplatarakaynıölçüdeoksijenigerikazandıracaksayıdaağaçdiktirecek.Bu özelkoleksiyonla H&M lokalolarakgüzelbirçalışmadahagerçekleştirecek.H&M,TemaVakfıile de özel birişbirliğine imza atarak10 Nisan – 1 Mayıs tarihleri arasında Conscious koleksiyonundan alışveriş yapan her müşteriiçinTemaVakfıBalıkesirKepsutAğaçlandırmasahasınafidanbağışındabulunacak. Dikilen ağaçlar ile bir H&M Hatıra Ormanı oluşturulacak.  






Hiç yorum yok: