10 Mart 2014 Pazartesi

RelaxMode Rahatlığını Keşfettim...

Benim için dış giyim kadar iç giyim ve ev giysilerimizde çok önemli, Özellikle pijama, gecelik ve ev giysilerimiz hem görselliğe hitap etmeli, hem sağlık açısından güvenilir olmalıdır. Son yıllarda hepsini biarada bulmak ise yok denecek kadar az. Ürünleriyle yeni tanıştığım ve inanılmaz memnun kaldığım Relaxmode ile tanıştım ve sizler için 2 kombin oluşturdum.

IMG_9587




Yaklaşık 50 yıllık bir İzmir firması olan Ünpar Giyim Sanayi, yaşamı rahatlatmak için yola çıktığı RelaxMode markası ile geçmiş deneyimlerini bugünlere taşıyor. 


Desktop93

RelaxMode ürün katalogunu ilk elime aldığımda, Türkiye standartlarından çok üstte özgün koleksiyonlarıyla,  ev giyim ürünlerine bu kadar önem veren bir marka ile daha önce hiç karşılaşmadığımı farkettim. Evet tam anlamıyla Relaxmode rahat giyim sektörüne yeni bir bakış açısı getirmiş.Ürünlerim elime ulaştığında ise katalogda beğendiklerimin görselliğin çok ötesinde bir kaliteye sahip olduğunu gördüm. Bence Relaxmode ürünleri özgün koleksiyonları ve kalitesi ile dünya markalarıyla aynı kulvarda yarışır.


Desktop92

Kadın Ev giyimi, Gece, Gündüz, ve Yeni Anne isimli koleksiyon altında toplayan markanın dış giyim eşofman takım, tayt takım ve pantolon takımları ise akla zarar güzellikteler. Erkek Ev giyim ve Çocuk Ev giyim ürün koleksiyonları da pamuklu dokuları ve çok çeşitli ürünleri ile kaliteyi ve görsel şıklığı yansıtıyor. Yeni evlenecek, çeyiz hazırlığında olan, doğum çantasını hazırlayan, özel ürünler arayanlara www.relaxmode.com.tr ürünlerine göz atmanızı şiddetle tavsiye ederim.


Desktop91


Benim gibi sizde  Spor yaparken ve her daim şıklığınıza önem veriyorsanız sıradaki  Relaxmode ürün çekimim için takipte kalın....



Pijama Takım: RELAXMODE
Ev Patiği: RELAXMODE










Hiç yorum yok: