15 Nisan 2014 Salı

Alexander Wang & HM İşbirliği Kasımda Geliyor...

H&M, dün Palm Springs ABD’de Coachelle Müzik Festivalindeki bir etkinlik sırasında bir sonraki tasarımcı işbirliğinin Alexander Wang ile olacağını duyurdu.
Bu ortaklıkla, beklenen tasarımcı işbirliği için ilk kez Amerikalı bir tasarımcı H&M ile çalışmış oluyor.


New York’ta bulunan Moda Tasarımcısının kendi adını taşıyan markası, 2007 yılında podyumdaki çıkışından bu yana sürekli gelişerek ve kent üniformasını yeniden ele alarak kendini gerçekten kanıtladı. Alexander Wang’in temeldeki hassasiyeti, incelik ve kusurluluğu mükemmel bir şekilde kaynaştıran çelişkilerde yansıtılıyor. Koleksiyonları, modanın doğal bir görünümünü sunuyor ve her zaman bir kolaylık hissi yansıtıyor.
Alexander Wang x H&M koleksiyonu kadın ve erkeklere yönelik giysiler ve aksesuarlar içerecek. Kendine has umursamaz tavrıyla Wang, günlük kullanım ürünlerinde modanın da ötesine geçen yeni bir bakış açısı sunuyor. Koleksiyon, 6 Kasım 2014′ten itibaren dünya çapındaki yaklaşık 250 H&M mağazasında satışa sunulacak. Türkiye’de de seçili mağazalarda olacak.
Alexander Wang, “H&M’in tasarımcı işbirliklerinin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Ekipleriyle yapılan çalışma heyecan verici ve eğlenceliydi. Sınırları zorlamaya ve yaratıcılık için bir platform oluşturmaya son derece açıklar. Bu, daha geniş bir kitlenin  Alexander Wang markasının ve yaşam biçiminin öğelerini deneyimlemesi için mükemmel bir yol olacak” diyor.
H&M’in Kreatif Danışmanı Margareta van den Bosch, “ Alexander Wang günümüzde modadaki en önemli seslerden biri. İnsanların ne giymek istediğini tam olarak anlıyor ve bunu başkalarına da geçen bir enerji ve tutkuyla yapıyor. Bu yıl kendisiyle işbirliği yapıyor olmak mükemmel” diyor.

Hiç yorum yok: