5 Mayıs 2014 Pazartesi

Fiores Beauty&Wellness'da Cilt Bakım Günü

 Yılda 3-5 kez cilt bakımı yaptırmaya özen gösteriyorum. Özellikle de mevsim geçişlerinde mutlaka. Cilt bakımında doğru teşhis, doğru uygulama ve doğru ürün kullanımı çok önemli. Bu nedenle cildimi Dünyaca ünlü Dermakozmetik ve Spa ürünü olan Pevonia Botanica ürünleriyle Fiores Beauty Welness Çayyolu şubesi uzmanlarının ellerine bıraktım.





Bence kişisel bakımın en önemli unsurlarından biri cildimiz için profesyonel yardım almak. Sterilizasyonu uygun ve uzman kişilerce bilinçli bir şekilde yapılan cilt bakımının geleceğe dönük kalıcı yararları vardır. Cilt bakımının amacı gözeneklerin temizlenmesi, cilde oksijen sağlanması, parlaklık, canlılık ve tazelik verilmesi, lenf drenajı ile toksinlerin atılmasıdır. 



Pevonia Botanica Satış Pazarlama sorumlusu Sevgili Emine Özyurt'tan cilt bakımımdan önce sıklıkla duyduğum fakat deneme fırsatım olmayan Pevonia   ürünleri hakkında sizler içinde bilgi aldım. Emine Hanım, "Pevonia markası Amerika menşeili bir marka. Tamamiyle doğal, balık özlerinden oluşan alkol içermeyen bitkisel cilt bakım ürünlerine sahip. Pevonia Botanica dünya çapında güzelliğine düşkün bayanların gönlünde taht kurmuş, alışanların bir daha vazgeçemediği tazeleyici özelliğe sahip ürünleri ile cilt elastikiyetini artırarak sıkılaştırıyor ve cilde form kazandırarak dokuları onarıp aydınlık veriyor" diyor. Ve ekliyor; Cilt bakımınız esnasında kokularına mest olacağınızdan şüphem yok! 




Kış aylarının soğuk, kirli ve kurutucu havasından etkilenen cildimi yaza hazırlamak için öncelikle Pevonia Karma Ciltlere özel seri temizleme sütü ile cildim temizleniyor ve ardından büyüleyici tonik sıkılıyor. O anda Emine hanımın ne demek istediğini anlıyorum. Dinlendirici, huzur verici enfes bir aroma ile başlıyoruz.  Buhar banyosu ile Gözenekler temizleniyor, sıkılaştırıcı krem, ardından maske ve muhteşem tonik tekrar ediliyor. Aromaterapi besleyici yağ ile masaj yapılıyor. 1,5 saat süren cilt bakımım sonunda daha önce hiç olmadığım kadar canlı bir ciltle herkesi şaşırtıyorum. Botoks etkisi yapan Pevonia Botanica ürünleri benden tam notu alarak. Evet artık bu marka cildim için tamamdır dedirtiyor...


Sizde yaza daha sağlıklı bir ciltle başlamak isterseniz. Fiores Beauty Wellness Çayyolu şubesini tavsiye ederim.Benim için ilk sırada yer alan hijyen konusunda ise muhteşemler... Kendinizi evinizde ve çok özel  hissedeceksiniz


Fiores Beauty &Wellness 
Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 
Yeşilkent Villaları 2879. Sokak No:3 
Çayyolu Ankara






3 yorum:

GüzelGül dedi ki...

merhaba

yurtdisinda sürekli bakimimi yapardim fakat türkiye yerleseli ankarada iyi bir yer bulup kendimi teslim edemedim :) ama haftalardir aklimdaydi bu postunu görür görmez sevindim.Bana emailimden fiyatlarini yazarsan cok sevinirim (guzelgul@gmx.de)

NlyStyle dedi ki...

Güzel Gül: tatlım fiyat vs. bilgilendirme mailini attım.. sevgiler

EST dedi ki...

Merhaba, ben de alışkanlık yapacak biryer arıyorum. Fiyat bilgilendirme vb için mail yollayabilir misin? Selamlar.