4 Ağustos 2014 Pazartesi

Milla by Trendyol ile 2014 Yaz Sezonunu Trendy Yaşayın

 Tatil hazırlığında olanlar valiz yapanlar, yazın bu sıcaklarında giyecek bir şey bulamıyorum. İşe hergün ne giyeceğimi bilemiyorum dediğinizi duyar gibiyim. No Panic!.





Trendyol2014 yaz modası, bu sezon kalbimizi hızla attıracak bir çoktrendy parçaya sahip. Ofiste, davetlerde, yaz gecelerinde, plajda, günlük hayatta şık ve trendy görünmenin pratik yollarına göz atmaya ne dersiniz.






Birkaç sezondur yükselişine tanık olduğumuz feminenliği öne çıkaran etekler ve elbiseler bu sezonda çok moda. Milla by Trendyolilkbahar yaz  koleksiyonunda, Midi, maksi, mini fark etmez bu sezon hiç olmadığı kadar çok boyutlu trendyetek ve elbiseler mevcut. Şifon, pamuklu penyeler, lycralı kumaşların yanı sıra, dantel uzun etek modelleri bu sezonun en hit trendlerinden. Seçeceğimiz parçalar ve minik detaylarla gece ve gündüz şıklığı yakalamamız çok basit. Dilersek maksi veyahut mini bir etek üstüne t-shirt, gömlek veya bir bustiyerle gece gündüz şıklığını bir parçayla yakalamamız mümkün. Elbiseler ise yaz kış kurtarıcılarımız. Ofis şıklığı arayanlara  mini düz kesim bir elbise altı ince bir stiletto, mini A kesim bir elbise altına dolgu topuk ayakkabıile kombin oluşturduğunuzda yaz stiliniz tamamdır.





Yazın olmazsa olmazımız güneşin zararlı etkilerine karşı koruyucu gözlüklerimiz aynı zamanda en iyi aksesuarımızdır. 2014 yazına özelgüneş gözlüğüarayışında olanlar, bu sezon güneş gözlükleri bizi çok çeşitli moda trendleri ile özgür bırakıyor. Aynalı, avivator, düz, yuvarlak, oval, akla gelen her kesim güneş gözlükleri moda.




Hiç yorum yok: