4 Kasım 2014 Salı

Little Surprise

Evet bebişimiz geliyor. Miniğimiz tamı tamına 5. ayında yani 20. haftamıza girdik. Heyecan dorukta... Burayı, havasını, suyunu pek bi sevdi hemen gelivermek istedi bebişcik. Kanada sağlık sistemi, doğum vs. kuralları bizden çok farklı bugün ilkkez ultrasona girdim ve bebeğimi ilkkez gördüm. Görmeden önce de, affedin ama paylaşmak istemedim önce görmem gerekirdi yolunda mı herşey nasıl? Ve ve Merakımız son buldu çok şükür bin şükür sıkıntımız yok, hayalimiz, isteğimiz gerçek oldu minik kızımız ballı lokmamız Mart sonunda allahımın izniyle geliyor... 



DSC01554


DSC01555



Bu süre zarfında neler yaptım? Kullandığım ürünler, beslenme düzenim, başlayacağım programlar, doktorumun tavsiyeleri ve bu zamana kadar ki tecrübelerimi yazacağım yazılarım bolca olacak. Algıda hamilelik dönemi başladı, sanki burada herkes hamile, herkes bebişli dikkat ve merak alanım tamamı ile kaydı, moda, alışveriş gözümde bebek ürünleri ve bebek mağazalarından oluşur oldu. 


DSC01523


DSC01538

DSC01522





DSC01539

DSC01552




Bu arada can dostlarım sık sık mesaj ve mailleriyle insta fotolarıma uyarılarda bulunarak şunu yememelisin, bunu içmemelisin, diyerekten beni çok mutlu ettiler ne kadar sevildiğimi anlayarak ilgi ve alakalarından mest olsam da bu dönem zarfında bitki çayı içmiyorum,( yeşil çay bi kaç kez olmak dışında) maydanoz yemiyorum, kahve kokusuna içim gitse de asla, çiğ yumurta, hotdog katiyyen, non stop sütüme devam. Alışmak koysa da bebeğimiz için herşeye değer öyle değil mi?  Allah isteyen, bekleyen herkese nasip etsin inşallah. Tecrübeli anneler sorularımla yardım ve desteklerinize ihtiyacım olacak:)) bu arada Doktorum her muayenede götürdüğüm tam sayfa sorularımı çok iyi bularak stajer tıp öğrencilerine fayda sağlaması için randevularımıza çağırır oldu:)) o kadarım yani...Şimdilik izninizle bugün fazla yoruldum ve çok uykum var...Maşallahlarınızı 41 kerelerinizi esirgemeyin ... Sevgiyle kalın.




Hırka/Cardigan : ABADAY
Skinny: Jessica Simpson Maternity, 
Broş: Vıntage, 
Gözlük/Sunglass: Tomford,
Çanta/Bag: Joe Fresh





2 yorum:

Adsız dedi ki...

Cok tatli gorunuyorsun, Allah tamamina erdirsin :) 41 kere masallah size

moda dedi ki...

güzel paylaşım olmuş çok teşekkür ederim :))) sizi takip ediyorum.
ModaTizi

ModaTizi