9 Haziran 2016 Perşembe

HİJYEN SEVERLERE VISSMATE AİLESİNDEN YEPYENİ BİR ÜRÜN!

Merhabalar, Bebekle hayata adım attığımdan bu yana bloga pek vakit ayıramıyorum eee her anım her saatim kızıma göre ayarlanınca vakitte pek kalmıyor doğrusu. Kanada dan Türkiye ye gelince annemin yardımları sayesinde kızıma ayırdığım vakitten kendimede zaman kalınca biraz yazmak okumak istedim ve bloğuma bir göz attım. Türkiye ye adımımı atar atmaz güzel bir temizlik ürünü olan Vissmate ile tanıştım. Biz  çocuklu annelerin temizlik konusunda hassaslığı malum. Hal böyle olunca çamaşır suları ile hijyen konusuda benim için çok önemli bir yer alıyor. Kızımın yürümeye başladığı şu günlerde tanıştım bu markayla. Yoğun kıvamı ve leke çıkarma özelliği ile yaklaşık 2 aydır kullandığım Vissmate ürünlerinden çok memnun kaldım. Ve herkese tavsiye ediyorum. 




Vissmate yeni ürünü olan Bembeyaz ile extra beyazlık vadediyor. Henüz denemedim fakat merakla bekliyorum. Ürünü tanıyalım bakalım:
2015 yılında “Hijyende Tek Hareket” sloganıyla yola çıkan Vissmate, yoğun kıvamlı çamaşır suyu pazarına çok hızlı bir giriş yaptı. Vissmate’in pazara sunduğu özel geliştirilmiş güçlü formüllü hijyen ailesine yepyeni bir ürün daha ekleniyor. Mis gibi temizlik kokularıyla da tüketicilerin gönlünde taht kuran Vissmate Hijyen Ailesi, yeni ürünü Bembeyaz ile şimdi de beyaz çamaşırlarda %100 Vissmate Hijyeni ve extra beyazlık sağlıyor.

Tüketici iç görüsünden yola çıkarak beklentileri karşılamak için pazara yeni ürünler sunan Vissmate, Bembeyaz varyantı ile beyaz çamaşırlardaki temizlenmesi imkansız tüm lekeleri yıpratmadan çıkarıyor ve mükemmel parlaklık veriyor. Vissmate; çamaşırlarda uzun süre beyazlık ve parlaklık isteyen titiz hanımlar için Bembeyaz, temizlikte ise gerçek hijyen ve eşsiz parfüm kokuları tercih edenler için yoğun kıvamlı çamaşır suyu çeşitleri ile kocaman bir temizlik ailesi oldu.
Hanımların beyaz çamaşırda en fazla önem verdikleri konular; lekesiz temizlik, göz alıcı beyazlık ve parlaklık. Vissmate, tüm bu ihtiyaçlara cevap vermek için çamaşır makinasına zarar vermeyen, üstün leke çıkarma ve beyazlatma performansına sahip ve daha fazla parlaklık veren Bembeyaz’ı geliştirdi. Vissmate Bembeyaz Ultra Çamaşır Suyu, hanımların beyaz çamaşır temizliğinde tüm beklentilerini karşılıyor ve üstelik çamaşır yıkamayı daha önce hiç olmadığı kadar kolay ve hızlı hale getiriyor. Bembeyaz’ın beyazlık ve parlaklık etkili güçlü formülü, çamaşırlarda ekstra parlak beyazlık sağlıyor. Ekstra yoğun kıvamı sayesinde de, hanımlar en inatçı lekelerle bile kolayca başa çıkıyor.





Hiç yorum yok: