24 Temmuz 2008 Perşembe

İndirim Sezonu

Bütün mağazalarda indirim furyası almış başını gidiyor. Bu sezon sıklıkla uğradığım Koton da inanılmaz bir indirim var. % 70 lerde. Sezon başında beğenipte fiatlarını fazla bulduğum bir kaç ürünü hemen aldım. Beden ve model sorunu fazla oluşmadan kaçırmayın derim. Ayakkabıda Nine West'te hafta sonundan itibaren 50 ytl den başlayan fiatlarda ayakkabılar bulmak mümkün. Ünlü singapur markası Charles&Keith te ise 30 ytl den 100 ytl ye birbirinden şık ve tarz modeller var. Özellikle hasır kurdelalı minik el çantaları benim favori modellerim. Hafta sonu hafta içi farketmez oldu aklım hep alışverişte...

4 yorum:

Hayatın Ressamı dedi ki...

tut kendini biraz .çok kapılma!

Adsız dedi ki...

Sevgili Nly öncelikle ziyaretin ve onere ettiğin için teşekkür ederim. Blogun çok cici izninle ekliyorum bağlantılarıma.Ancak blogunda RSS adrsein en altta yazılar atom feed yok redarıma eklemek istedim güncel yazılarını takip açısından sanırım sen sildin yada sorun var onu da bildirirsen eklemek isterim.

Bu arada indirim demişken bende 2.el mağazalarını adres ve telefonlarını yazmıştım ilgini çekerse lazım olacağını düşünürsen bakarsın. Linki ekliyorum sevgiler.

http://craftwoman.blogspot.com

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

..sevgili NLYstyle
indirimi indirdikk bizde buralarda :)))))
sihirli ellerin dediği gibi akıntıya kapılanın vay haline gerçekten.... :===)))
ilgine çk tşkr ediyorumm.. svglr

NuNu

NlyStyle dedi ki...

sevgili nunu,

bu haftasonu tam akıntıya kapıldım ki sormayın. bugünden itibaren frenlemeye başladım inşallah.sevgiler.hoşca kalın..