21 Mayıs 2009 Perşembe

19 Mayıs Tatili ve "Stil Direktörü"yle Buluşmamız

Birkaç haftadır Ankara ve civarında olan arkadaşım Stil Direktörü'yle yüzyüze ilkkez buluştuk ve bol bol sohbet edip keyifli bir vakit geçirdik. Zaman nasıl geçti anlamadım, telefon sohbetlerimizde bende uyandırdığı bu güzel hissi yüzyüze daha da fazla hissettim. nasıl şeker sıcak içten bir insandır anlatamam. Amasra gezisinden bana almış olduğu ahşap, kırmızı gülleri olan bu şirinmi şirin anahtarlık içinde binlerce kez teşekkür ediyorum, bayıldım. Çeyizime hemencecik ekledim:))çok incesin. Kendi evim olduğunda tavsiyesi olan siyah beyaz fotoğraf uygulayarak en güzel şekilde kullanıcam.. Teşekkürler iyki seni tanıdım..Sevgiler.

Not: Fotoğraf çok koyu ve belirsiz üzgünüm aceleyle iyi çekemedim:((

2 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

Güzel arrkadaşım bende bir yıl kadar süren o sohpetlerimizden sonra seni görünce şok olmadım desem yalan olur. Cici bir kız beklerken bir o kadar da güzel olacağını tahmin etmiştim ama bu kadarını değil :) Saçlarının rengi gülüşün ve o güzel dostluğun için ayrıca teşekkür ederim. Ya ben bu Ankara'da ne güzel dostlar edindim. Hiç gidesim yok desem :( Ah birde Pink'cimle tanışırsın umarım ama o yoğundu gidecekti inan onu da çok seversin canım. Güle güle kullan evinde anahtarlıklarını asman nasip olsun.

NlyStyle dedi ki...

tatlım ya çok saol bu güzel sözlerin için karşılıklı duygularla..Ankara'ya seni hep bekliyoruz,eşinide fazla bekletme.Pink'le görüşcez inşallah Ankara ziyaretlerinde..inşallah.