13 Nisan 2010 Salı

Limango, üyelerine doğum günlerinde hediye çeki armağan ediyor

ÜYE DEĞİLSENİZ İLETİŞİME GEÇİNİZ: nili232@mynet.com


Limango, üyelerine doğum günlerinde hediye çeki armağan ediyor. Üyeler bu hediye çekini, limango.com.tr’den yıl içinde yapacakları bir alışverişlerinde kullanabiliyorlar. Limango ile dünyanın en gözde markalarının ürünlerine %70’e varan indirimlerle sahip olan üyeler, doğum günlerinde de bu avantajdan yararlanarak kendileri için özel bir hediye satın alabilirler.


limango.com.tr’den yalnızca Limango üyeleri alışveriş yapabiliyor. Bunun için de limango.com.tr üyesi bir tanıdığınızdan davet almanız gerekiyor. Eğer Limango’ya üye olan bir tanıdığınız varsa, sitedeki forma onun e-posta adresini yazarak başvuruda bulunabiliyorsunuz. Eğer Limango üyesi bir tanıdığınız yoksa o zaman da sitedeki formu doldurarak başvuru yapıyorsunuz. Bunun ardından başvurunuz Limango tarafından inceleniyor ve üyeliğiniz konusunda tarafınıza bilgi iletiliyor. Üyelik onayından sonra arkadaş ve dostlarını Limango’ya davet edenleri ise benzersiz bir sürpriz bekliyor. Davet üzerine gelen her yeni üye, limango.com.tr’de yaptığı ilk alışverişle birlikte davet sahibine 10 TL alışveriş çeki kazandırıyor.

Üyeliğin ücretsiz olduğu limango.com.tr’de kullanılan 3D Secure sistemi sayesinde tüm alışverişler en yüksek güvenlik seviyesinde gerçekleşiyor. Yapılan alışverişlerde kredi kartlarına peşin fiyatına 3 ila 6 ay arasında değişen taksit seçenekleri de sunuluyor.

3 yorum:

Pelin P.A. dedi ki...

Limango'nun 3D secure sistemi beni bitirdi. İki sefer alışveriş yapmak istedim ikisinde de şifre alamadım. Çıldırdım kapattım sonunda.

NlyStyle dedi ki...

pelin pelister akyürek; aynen tatlım delirtiyor insanı

Unknown dedi ki...

ben de limangodan hep alışveriş yapıyorum gerçekten çok güzel ürünler var, bu sürpriz indirim kuponlarına da bayılıyorum mutlu ediyor beni