1 Eylül 2010 Çarşamba

Missi Lazer Güzellik Merkezi Hakkında Uyarı

Lazer epilasyon konusunda bilgi almak isteyen birçok okuyucum oldu. Burada bahsetmiş fakat çok açıklayıcı bir bilgi vermemiştim. Kısa süre önce yaşadığım bir olayı anlatmak ve bütün bayanlara ders olması açısından bilgilendirmek istedim. Özellikle İstanbul'lu bayanlar gözlerinizi dört açın Ankara'daki dolandırıcılar oraya kaçmışlar.


Eski işyerimden birkaç kişinin tavsiyesiyle 2 yıl önce, uzun süredir gittiğim güzellik merkezi dışında bir yere başladım. Missi Lazer Güzellik Merkezi adı altında çalışan bu merkez tüm vücut bitirme kampanyasıyla diğer merkezlerden daha makul fiatlı olunca benide cezbetti ve başladım. Başlangıçta adı Selvinaz olan, oranın sekreterimi yöneticisimi neyidir? belli olmayan bir bayan çıktı ortaya. Gayet nazik birşekilde müşterileriyle ilgilenen bu kadın zaman zaman saygısız terbiyesiz olmaya başladı ki allahtan bana olamadı. Ben 11 seansı tamamladım ve gayet iyi gitti, son 12. seansımda telefonla aradığımda kaçmışlardı bile.


Başladığım ilk günden beri tedirgindim. Birgün kaçacaklarını tahmin ediyordum. Allahtan 11 seans yaptırarak yırttım. Tüyler bitti gibi, Üzüldüğüm tek şey son seansımda Annemle gittiğimizde birkaç kişi vardı yeni başlayan ücretlerini ödediler. Uyarmadım o bayanları. Çok yazık oldu. Bu yazıyı, Missi Lazere olan şüphelerimi daha önce buraya yazmadığım için kızıyorum kendime.
Araştırmalarım doğrultusunda öğrendim ki bunlar çete şeklindi İstanbul'a kaçmışlar. İstanbul gözünü dört aç birkaç sümsük sizi dolandırmaya geldi....


not: Tüm vücut bitene kadar kampanyasından yararlanmak isteyen bayanlar, avukatınıza danışmadan merkezler tarafından hazırlanan formlara imza atmayın. En ufak bir ibare bitene kadar diye başladığınız kampanyayı bitirebilir.

Hiç yorum yok: