9 Kasım 2010 Salı

Akay Gelinlik Kasım Ayı Avantajlarıyla Yüzümüzü Güldürüyor

Az evvel Akay gelinlikten gelen bu güzel fırsatı sizlerle paylaşmak istedim. Sonbahar gelini olacaklar ve benim gibi yazın evlenmeyi planlayan gelin adayları için Akay Gelinlik, 2010 koleksiyonundan seçili modellerde Kasım ayı boyunca % 50 indirim uygulayarak düğün alışverişi yapanların bütçesine katkıda bulunuyor. Ben Kasım ayı sona ermeden bir göz atacağım, yaza çok var fakat bu kampanyaya da karşı koyamam.


Birbirinden şık modelleriyle hayalleri gerçeğe dönüştüren Akay, 2010 tasarımlarını, yarattığı özel fırsatlarla sonbahar gelini olmak isteyenlerin beğenisine sunuyor. Düğün sezonun uzamasıyla birlikte evlilik hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor. Bunu dikkate alan Akay, düğün alışverişinde avantaj yaratan kampanyasını Kasım ayı boyunca devam ettiriyor ve yüzde 50 indirim uyguluyor.


Kadınların özgür ruhunu ve asaletini yansıtan Akay’ın gelinlik koleksiyonu her zevk için birbirinden çekici seçenekler içeriyor. Rahatlık ve bunun yanında şıklığın ön planda olduğu koleksiyon; danteller, kumaşların farklı kullanımları, yakalardaki hareketler, yeni formlar ve kristal taşlar ile dikkat çekiyor. Akay, farklı ve yalın çizgilerin bir araya geldiği özgün modelleriyle sade bir gelinlikle de şık olunabileceğini gösteriyor. Akay’ın 2010 Koleksiyonu, gelinliklerin yanı sıra aksesuarlarıyla da çok iddialı… Gelinlikle bütünlük sağlaması için baş ve duvak seçenekleri ile keseler her gelinliğe özel olarak tasarlanıyor.

Hiç yorum yok: