9 Kasım 2010 Salı

BAYRAM SOFRASINA NEJAT GÜLLÜ’DEN SU BÖREĞİ

Karşı koyamayacağım bir tat Güllüoğlu Su Böreği.

Bu Kurban Bayramı’nda sevdikleriniz ile birlikte kahvaltı ederken yaşanan keyfi görmek istemez misiniz?
Sıcacık ekmeğin, hafif limonlu ve yağlanmış zeytinin, taze peynirin, omletin, ince dilimlenmiş domatesin renkli bir tabloyu andıran bayram kahvaltı sofrasında saatlerce oturup sohbet etmeyi… Sevinçlerinizi, mutluluklarınızı paylaşmayı, sıkıntılarınızı anlatarak rahatlamayı... Belki de hepsinden önemlisi, bayram sofrasında en sevdiğiniz böreği tatma keyfi. Baklavacı Nejat Güllü, su böreği ile çoğumuzun dediği “Nerede o eski bayramlar ve bayram kahvaltıları?” sorusuna yanıt oluyor.



Peynirli, ıspanaklı ve kıymalı çeşitleri ile Nejat Güllü’nün su börekleri, bu Kurban Bayramı’nda ailecek yapılan kahvaltı sofralarının tadı oluyor. Nejat Güllü’nün su börekleri, size ve sevdiklerinize en lezzetli anları yaşatırken, gerçek ve sıcacık bir bayram kahvaltısının ne olduğunu unutanlara en güzel sürpriz oluyor.

Nejat Güllü’nün su böreği tam 3 farklı çeşidi ile farklı tatları birleştiriyor, bayram kahvaltı sofrasını zenginleştiriyor. Kağıthane tesislerinde üretilen bu özel börekler, özel makinede sırasıyla hamur inceltildikten sonra sıcak su tünelinde kaynatılıyor, soğuk su tünelinde durulanıyor. Kurulama bandında iyice kurulanıp yağlama tünelinde tek tek yağlanan hamurlar, eşit boylarda kesilerek tepsiye döşeniyor. Su böreğinin yapılmasında kullanılan kıyma, mezbahadan özel olarak seçilen danalardan, peynir ise alanında öncü, denetlemeleri düzenli olarak yapılan firmalardan temin ediliyor.

Hiç yorum yok: