31 Ocak 2011 Pazartesi

Hok's- Sihirli Lezzetler mi??? Şaka mı Bu??

Geçen hafta, bazı blogger arkadaşlarımın tavsiyeleri ve güzel yazılarına dayanarak Sevgiliyle İran cad./ANKARA Hok's a gittik. O kadar emin ve inanmış bir şekilde gitmişim ki koca bir hayal kırıklığına uğradım. 1. katı bar olarak, 2. katı ise cafe tarzı kullanılıyor. Adımımı atar atmaz yaşadığım şokla geri dönüp gitmek istesemde artık çok geçti. Çalışanların tutumu yemek kalitesi ve mekanın sıradanlığıyla kötü bir gece geçirdim. Tabiki Sevgilinin hoşgörüsüyle biraz yumuşayıp, güleryüz tebessüm etmek zorunda kalsamda benim için olumsuz bir geceydi.



Diyeceğim o ki orta halli Turistik şehirlerdeki sıradan mekanları anımsatan Cafeler, bari çalışan personeliniz güler yüzlü olsun da ordan çekin be öbür türlü olmaz...Böyle düşündüğüm nadir yerler listeme Hok's Cafe yi de ekliyor ve bir daha mı??? tövbe diyorum.




1 yorum:

Gizzy dedi ki...

cnmm hok's tavsiye edenlerden biri de benim:) hay allah ya üzüldüm bak böyle kötü bir akşam geçirmenize ama çalışanlar hep güler yüzlüdür nie öyle oldu ki o gece:(neyse yapıcak bi şey yok kötü denk gelmiş keşke olmasaymış böyle bi şey