12 Nisan 2011 Salı

“EVLİLİK PLANLAYICISI”LE BOUQUET MARIAGE İLE HAYALLER GERÇEK OLUYOR

Benim şu dönemde çok ihtiyacım olan şey şimdi Türkiye'de, Le Bouquet Mariage dünyada yaygın olan ancak ülkemizde önemi yeni fark edilen “Evlilik Planlayıcısı” olarak hizmet sunuyor. Gelinlikten mekana, şekerden davetiyeye, makyajdan fotoğrafa uzanan geniş bir yelpazede profesyonel destek veren şirket, çiftlerin hayallerini uluslararası standartlarda hayata geçiriyor.



Le_Bouquet_Mariage_(2)




Evlilik, keyifli ve heyecanlı olduğu kadar her ayrıntısının çok iyi planlanması gereken uzun ve zorlu bir süreç. Dünyadaki uygulamaya baktığımızda, çiftler bu süreci sorunsuz yaşamak için profesyonel hizmet alıyorlar. Profesyonel şirketler, iş hayatındaki yoğunluk nedeniyle zamanı kısıtlı olanlara, evlilik kararından itibaren destek olarak her isteklerine cevap veriyor.



Günümüzde çiftlerin düğünlerini trendler doğrultusunda yapması ve beklentilerin artmasıyla birlikte tüm organizasyonu uzmanına bırakma anlayışı, Türkiye’de de giderek yaygınlaşıyor. Özellikle detaylara önem veren kadınların yoğun çalışma hayatı nedeniyle hazırlıklarla yeterince ilgilenememesi bu konuda profesyonellere duyulan ihtiyacı artırıyor. Evlenecek çiftler hayallerini gerçekleştirirken zamandan ve maliyetten de tasarruf etmek istiyorlar. Sadece mekan seçimi ile süslemesinden ibaret hizmet veren şirketler beklentileri karşılamada yetersiz kalıyor. “Evlilik planlayıcısı” kavramının ülkemizdeki öncülerinden olan Le Bouquet Mariage ise uzun yıllara dayanan deneyimi ile çiftlere tüm evlilik sürecini kapsayan yaratıcı çözümler sunuyor.



Güvenilir kaliteli hizmet…
Her yıl ortalama 650 bin çiftin evlendiği Türkiye’de, hacmi sürekli büyüyen ve sektördeki şirket sayısının giderek arttığı bir evlilik ekonomisi söz konusu. Davet ve etkinlik alanında kaliteli hizmet veren prestijli firmaları çatısı altında toplayan YEPUD (Yaratıcı Etkinlikler Planlama ve Uygulama Derneği), hızla gelişen sektörün uluslararası standartlara ulaşması için çalışıyor. Sektörde, “organizasyon” başlığı altında faaliyet gösteren binlerce firma arasından az sayıda seçkin kuruluş dernek üyeliğine kabul ediliyor. Uzay Tarkan Barlas, Ece Öztürk ve Gökalp Arıduru tarafından kurulan Le Bouquet Mariage da dernek üyesi olan sayılı şirketler arasında yer alıyor. Sektörün gelişimine katkıda bulunmayı amaçladıklarını söyleyen U.Tarkan Barlas, kaliteli hizmet almak isteyenlerin, hayal kırıklığı yaşamamak için, dernek üyesi güvenilir firmaları tercih etmesi gerektiğine dikkat çekiyor.





Le_Bouquet_Mariage




Hayallerin ötesine geçin…



Müşteri odaklı, özel bir hizmet sunan Le Bouquet Mariage, uzman kadrosuyla evlilik sürecinin tüm aşamalarını çiftler adına en ince ayrıntısına kadar planlıyor. Çok geniş bir yelpazede (Gelinlik, damatlık, gelin çiçeği, gelin ayakkabısı, takı, makyaj, fotoğraf, ses/ışık, müzik, limuzin, araba süsleme, mekan seçimi, menü seçimi, mekan süsleme, şeker, davetiye, hattat, catering, pasta, kına, kokteyl, evlilik danışmanı, bekarlığa veda, dans dersi, after party, konaklama, balayı… ) profesyonel destek veriyor.

Şirketi, benzerlerinden ayıran en önemli noktalardan biri çiftelere “evlilik asistanı” tahsis etmesi. Evlilik asistanı, düğün gününe kadarki tüm süreçte çiftlerin isteklerine cevap veriyor, onlara her konuda önerilerde bulunarak, en doğru şekilde yönlendiriyor. Fark yaratan bir diğer hizmet ise; evlilik hazırlığı yapanların her türlü sorusunu yanıtlayan,
http://www.lbmariage.com/ adresindeki site üzerinden verilen “online destek”. Şirket, modern hayatın getirdiği zamansızlık problemini de hizmeti çiftlerin ayağına götürerek çözüyor.

Evlilik hazırlığı yapan bir çift, Le Bouquet Mariage’a geldiğinde, istekleri, beklentileri ve hayalleri doğrultusunda bütçelerine uygun bir planlama yapılıyor. Günün modasına ve trendlerine paralel, farklı konseptlerde estetik çözümler hazırlanıyor. Belirlenen düğün konseptine uygun malzemeler ya yurt dışından getiriliyor ya da organizasyona özel tasarımlar yapılarak yurt dışında ürettiriliyor. Dünya trendlerini yakından takip eden şirket, çiftlerin beğenilerini dikkat alarak özel tasarımlar yapmasıyla da farkını gösteriyor.

Çiftlerin öncelikle düğün konseptine karar vererek bütçelerini belirlemeleri gerektiğini belirten U. Tarkan Barlas, “evlilik planlayıcısı” ile çalışmanın sanıldığı gibi pahalı olmadığını, tam tersine tüm sürecin profesyoneller tarafından planlanıp uygulanmasının çiftlere zaman ve maliyet tasarrufu sağladığını vurguluyor. Üstelik, hizmet kalitesi düşürülmeden her bütçeye uygun planlamalar ile hayaller gerçeğe dönüştürülüyor. Özel günleri unutulmaz kılan ince zevk ürünü detaylar Le Bouquet Mariage uzmanları tarafından, evlilik hazırlığı yapanlar adına düşünülüp uygulanıyor. Çiftler de ayrıntılar arasında boğulmadan düğünlerinin keyfini ve heyecanını doyasıya yaşıyor.


http://www.lbmariage.com/





Hiç yorum yok: