14 Nisan 2011 Perşembe

EVLİLİK LİSTENİZE MASAJ YATAĞINI EKLEMEYİ UNUTMAYIN!

Türkiye’nin masaj koltuğunda lider markası Cellini, masaj keyfi ve konforunu bir arada sunan All Wave modeliyle evlilik sezonuna girdiğimiz bu dönemde yeni çiftlere rahat bir uyku vaat ediyor. Cellini All Wave, yatak odasında hava yastıklı masaj keyfini yaşamak isteyen ve mobilyada farklı dizaynları seven çiftler için özel olarak tasarlandı.




Cellini All Wave, masaj yaparak kan dolaşımını hızlandırdığı için hücrelerin canlanmasına böylece kullanıcının daha sağlıklı bir vücuda sahip olmasına yardımcı oluyor. Kullanıcılara rahatlık sunmak adına tasarlanmış üründe bulunan hava yastıkları ve vibrasyon sistemi sayesinde tüm bedene masaj uygulanabiliyor.
Cellini All Wave’in elektrikli olarak pozisyon ayarı yapılabilen yatak karyolası sistemi ile sırt veya ayak kısmı aşağı ve yukarı olarak istenilen açıda ayarlanabiliyor. All Wave, oturuş veya yatış pozisyonunu milimetrik olarak ayarlayarak, masaj severlerin kitap okurken ya da televizyon seyrederken de rahat etmesini sağlıyor.
İki ayrı yatak ve bazadan oluşan All Wave’in yatış pozisyonları farklı olarak ayarlanabiliyor. Baskı alanı oluştuğunda yükü bütün alana dağıtana kadar esneyerek omurganın doğal pozisyonunu almasına yardımcı oluyor. Bu şekilde kullanıcı omuz, sırt ve bel ağrılarından arınarak kaliteli bir uyku keyfi sürüyor. Gerilimi azaltarak uykusuzluk, uyuşma ve horlama gibi tüm problemleri azaltıyor.
Cellini All Wave, küf ve bakteri oluşumunu engelleyerek alerjik reaksiyonları ortadan kaldırıyor. Köpük malzemesinin yapısında bulunan mikro delikler sayesinde vücudun hava almasını sağlayarak uyku esnasında oluşan terlemeyi de önlemiş oluyor.

Uzun yıllar rahatlıkla ve sağlıkla kullanabileceğiniz yatağınız ezilme ve baskıya dayanıklı yapısıyla deforme olmuyor, orijinal şeklini koruyor. All Wave, malzeme esnekliği ve sertliğini senelerce koruyarak size rahat bir uyku keyfi sunuyor.




Hiç yorum yok: