30 Mayıs 2011 Pazartesi

Golden Rose’dan Çatlayan Oje


Dünya kadınlarının tercihi yerli kozmetik devi Golden Rose, Graffiti Nail Art’ı üretti. Golden Rose Graffiti Nail Art’ın çatlayan renkleri ve farklı zemin tonlarıyla, birbirinden güzel desenler elde edebilir, Graffiti Nail Art’ın cıvıl cıvıl havasıyla yazı doyasıya yaşayabilirsiniz. Sanat eseri şıklığında tırnaklar için tek sınır sizin hayal gücünüz…


Bende geçen gün elime ulaşan paketle Golden Rose'un bu harika Nail Art ojelerine kavuştum. Ve hemen tırnaklarımda renkli puantiyeler yarattım. Buradan Golden Rose'a göndermiş oldukları ürünler için teşekkürlerimi sunuyorum.


Dünya kadınlarının tercihi yerli kozmetik devi Golden Rose ‘un yeni ürünü Graffiti Nail Art ile tırnaklarınızı 2011 yaz sezonunun modasıyla buluşturmak artık çok kolay!


Dilediğiniz Graffiti Nail Art oje rengine kontrast renklerden seçeceğiniz herhangi bir renkte ojeyi temiz ve kuru tırnak üzerine kalın olarak sürdükten sonra 1-2 dakika kurumasını bekleyin. Üzerine Golden Rose Graffiti Nail Art ojeyi tek seferde ve bir kat olarak uygulayın. Oje kurumaya başladığında çatlayarak tırnağınızda sanat eseri şıklığında bir görünüm oluşturacak.
Son olarak Golden Rose Graffiti Nail Art üzerine Golden Rose Top Coat veya şeffaf cila uygulayarak parlak ve kalıcı olması sağlayabilirsiniz.






Grafitti Nail Art’ın çatlayan renkleri ile profesyonel uygulama yapılmış gibi estetik tırnaklar elde edeceksiniz.
Golden Rose’un özel tasarımlı şişesi ile piyasaya sunulan; ekstra parlak, çabuk kuruyan ve uzun süre kalıcı Graffiti Nail Art serisi, kaliteli fırçasıyla kolay uygulama sağlıyor.

Bu çok özel oje serisinin birbirinden güzel tonları arasında seçim yapmakta zorlanacaksınız!

Gündelik ve iş hayatınızda, gece eğlencelerinde, arkadaş buluşmalarında, özel günlerde kısaca hayatınızın her anında vazgeçemeyeceksiniz!

Golden Rose Grafitti Nail Art ile bakımlı tırnaklarınız ve ellerinizin güzelliğiyle fark yaratacaksınız.
Golden Rose Graffiti Nail Art 3,90 TL’dir.

Hiç yorum yok: