15 Haziran 2011 Çarşamba

BABALAR İÇİN PRESTİJLİ HEDİYELER AVANTAJLI FİYATLARLA



Özel alışveriş kulübü vipdukkan.com üyeleri, Babalar Günü için hazırlanan kampanyalarda, ünlü markalar; Silk&Cashmire ve Esprit’in ürünlerini uygun fiyatla almanın keyfini yaşayacak.

Uyguladığı kampanyalar ile avantajlı alışveriş imkanı yaratan vipdukkan.com’un üyeleri, ihtiyaçları doğrultusunda diledikleri kampanyadan yararlanabiliyor. vipdukkan.com, Babalar Günü’ne özel kampanyalarla da babalar için pek çok prestijli markayı uygun fiyatla sunuyor. Babanız için hediye arıyorsanız, vip.dukkan.com’u ziyaret etmeden karar vermeyin…



7 Haziran tarihinde başlayacak kampanyada; % 100 Saf Kaşmir, % 100 Saf İpek ve bu iki elyafın birleşimi olan “Kaşipek”ten oluşan koleksiyonlarıyla dünyada kabul görmüş seçkin ve uzman bir Türk markası olan SILK&CASHMIRE’in erkek ürünleri % 60’a varan indirimle sunulacak.

Babalar Günü’ne özel bir diğer kampanyada ise dünyaca ünlü marka ESPRIT yer alıyor. vipdukkan.com kullanıcıları 8 Haziran’da başlayacak uygulamada, ESPRIT markalı farklı modellerdeki saatlere % 40’a varan indirimle sahip olacak.

Global Şirketler Grubu bünyesinde kurulan vipdukkan.com, prestijli markalara ait özel kampanyaları, sadece kulüp üyelerine özel avantajlarla sunuyor. vipdukkan.com Özel Alışveriş Kulübü; giyimden dekorasyona, aksesuardan kozmetiğe, elektronikten oyuncağa, tekstilden küçük ev aletlerine kadar birbirinden farklı pek çok ürün grubunu vitrinlerine taşıyor. Ayrıcalıklı alışveriş keyfini yaşamak isteyenler ya siteye bir kulüp üyesi tarafından davet ediliyor ya da referans göstererek herhangi ücret ödemeden üye olabiliyor.




Hiç yorum yok: