13 Haziran 2011 Pazartesi

Sabri Özelden Babalar Gününe Özel



KLASİKLER VAZGEÇİLMEZDİR VE YILLARCA DEĞERİNİ KORUR







Babalar Günü’nde Yıllardır Değişmeyen Kaliteli Çizgisiyle Sabri Özel’den nakit ve tek çekimlerde %35+10 indirimli alışveriş yapabilirsiniz. 10-19 Haziran tarihleri arasında geçerli kampanya için size en yakın Sabri Özel mağazasına uğrayın.

Babanızın beğenerek senelerce kullanacağı hediyeyi seçmek için onun tarzını iyi bilmeniz gerekiyor. Sabri Özel çizgisi, İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda farklı konseptleriyle yenilenerek; rahat, şık, renkli ve sofistike bir görünüm yaratıyor. Koleksiyon çeşitliliğiyle fark yaratan hediye seçenekleri Sabri Özel Mağazaları’nda sizleri bekliyor.




Yeni fikirlere açık, sokak kültürüyle beslenen urban konseptinde; genç, dinamik ve rahatlığından ödün vermeyen babanız için modanın ritmi, ekose gömlekler, koton karışımlı trikolar, likralı takımlar ve tek ceketlerle kombinlenen chino pantolonlar ile yakalanıyor.






Günümüz iş adamının üzerinde görmeye aşina olduğumuz siyah, koyu lacivert, füme, gri tonlarının yanında bej ve buz mavi business konseptinde kullanılan renkler, klasikten vazgeçemeyen ancak özgün tarzını da ortaya koymak isteyen babalar için cazip seçenekler sunuyor.

Polo ve çizgili gömlekler, t-shirtler ve marine etkisi veren lacivert, kırmızı, beyaz ve saksın vazgeçilmez uyumu Sabri Özel kalitesiyle birleşerek babanızın ömürlük hediyesi oluyor.

2011 İlkbahar-Yaz Erkek Koleksiyon çeşitliğiyle babanızı sadece bir gün değil alacağınız ömürlük hediye ile her gün hatırladığınızı gösterin.

www.sabriozel.com




Hiç yorum yok: