6 Mart 2012 Salı

Ankara Fashion Week- Seçil/ILMIO Defilesi...


23. Ankara Fashion Week Ankara Giyim Sanayicileri Derneği öncülüğünde gerçekleşen Ankara Fashion Week kapsamında, Seçil ve İlmio markalarının yaz koleksiyonları Başkentli modaseverlerin beğenisine sunuldu. Sosyal medyadan paylaştığım ve Ankaralı markaların bloggerlara olan duyarsızlığından yakındığım birçok izleyicim tarafından bilinse de Ankaralı bir moda sever olarak Seçil markasının son yıllarda hızla yükselmesi, büyümesi ve değişim göstermesine kayıtsız kalmamak adına 2012-2013 İlkbahar yaz koleksiyonunu izlemek için oradaydım. Ve yanılmamışım günden güne gelişerek hızla büyüyen, 2012 İlkbahar yazında daha farklı daha enerjik ve daha modern bir Seçil karşımızda idi...









Sheraton Hotel'de düzenlenen defileye, moda sektöründen temsilcilerin yanı sıra çok sayıda modasever, izleyici olarak katıldı.





Defilede, Seçil markasının Fuat Gülşen, İlmio markasının ise Gönül Polat tarafından tasarımlanan koleksiyonları sergilendi.



























Etkinlikte, mankenler Seda Ertan, Didem Soydan, Ece Gürsel, Ece Akmert, Zainab Şerif, Songül Erol, Elif Ece Uzun ve Tuba Melis Türk ile yabancı mankenler podyuma çıktı.


Seçil bünyesinde bulunan abiye markası ILMIO ise 2 yıldır beni şaşırtmaya bu koleksiyonla da devam etti.. Abiye arayışında olan bayanlara müjde artık fazla mağaza dolaşmanıza gerek kalmadı. Muhteşem düğün, nişan, mezuniyet ve özel günler abiyeleri ILMIO 2012-2013 Koleksiyonunda sizleri bekliyor...Ben seçimlerimi izlerken yaptım bile....:)))


















4 yorum:

songül dedi ki...

vov cidden güzel parçalar var artık daha dikkatli bakılacak seçil ve ıl'mıo ya . güzel paylaşımın için teşekkürler canım

Trendydolap dedi ki...

keyifli bir post olmuş. Didem Soydan'ı cok begenıyorum bir manken olarak.

sevgiler

http://trendydolap.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

Aaa biz neden karşılaşmadık yahu?

NlyStyle dedi ki...

songül: evet beklenmedik parçalarla Seçil harikalar yaratmış..
Trendydolap: hoş
Bonbon: nasıl olur yaaaa...