5 Mart 2012 Pazartesi

Marni at H&M 8 Mart'ta Ankara Gordion AVM'de...


Dünyaca ünlü marka MARNI, H&M’e özel koleksiyon hazırladı ve bu özel koleksiyon Ankara’da sadece H&M Gordion Mağazası’nda satışa sunulacak!


Tüm dünyada moda ve kaliteyi en iyi fiyatla sunan H&M, her sene gerçekleştirdiği tasarımcı işbirliğinin on birincisini MARNI ile gerçekleştiriyor. Orijinal desenleri ve yaratıcı ruhu ile ünlü Marni, modanın en sevilen markalarından biridir. Kurucusu ve Kreatif Direktörü Consuelo Castiglioni, H&M için Marni’nin özünü yakalayan hem kadın hem de erkeklere yönelik bir bahar koleksiyonu tasarladı.

Marni at H&M koleksiyonu, 8 Mart’ta dünya çapında 260 H&M mağazasında satışa sunulacak. Türkiye’de de seçili mağazalarda moda severlere sunulacak koleksiyon, Ankara’da sadece H&M Gordion Mağazası’nda yer alacak. Böylece, ilk kez dünyaca ünlü tasarımcılarla gerçekleştirilen, limitli adetteki bu çok özel koleksiyon da Ankara’da satışa sunuluyor olacak. 2010 yılında Türkiye pazarına hızlı bir giriş yapan ve geçtiğimiz yıl Ankara’da aynı ayda iki mağaza birden açan H&M, Marni at H&M koleksiyonunu İstanbul’daki seçili mağazaların yanı sıra Ankara’da sadece Gordion mağazasıyla moda severlerle buluşturuyor olmaktan büyük mutluluk duyuyor.





Modayı daha demokratik bir hale getirmek, moda severlerin dünyaca ünlü markaların ürünlerine H&M fiyatlarıyla satın almasına olanak tanımak adına hazırlanan limitli adetteki bu özel koleksiyon, 8 Mart sabahı saat 10.00’dan itibaren H&M Gordion mağazasında satışa sunulacak. Tüm tasarımcı işbirlikleri kapsamında hazırlanan koleksiyon satışlarında olduğu gibi bu özel koleksiyonun satışı için de Gordion AVM belirli kapılarını sabah saat 08.00’de açacak. Böylece moda severler erken gidip mağaza önünde sıraya girebilecekler.

Marni at H&M koleksiyonu için ilgili mağazalarda hem kadın hem de erkek bölümünde ayrı özel bir alan, satış gününe özel hazırlanacaktır. Alışveriş severlere sırada verilecek olan bilekliklerle belirlenen saat dilimleri içerisinde alışveriş yapabilme imkanı sunulacak. Koleksiyona yoğun ilgi nedeniyle, izdihamı önlemek için müşterilere 10 dakika ile sınırlı alışveriş imkanı tanınacak. Kuyruğa giren moda severlere sırasına göre 10-20 kişi arasındaki gruplarla, 7 farklı renkte bileklik verilecektir. Örneğin ilk 10-20 kişiye mavi, ikinci 10-20 kişiye sarı vb. farklı renklerde bileklik dağıtılacak. Müşteriler de bilekliklerdeki renkler sayesinde saat kaçta bu özel koleksiyondan alışveriş yapacaklarını bilecekler. Bileklik sistemi ile alışveriş Türkiye'de sadece H&M tarafından tasarımcı işbirliklerine özel uygulanmaya devam ediyor. Marni at H&M erkek koleksiyonunda ise her zaman olduğu gibi bileklik sistemi uygulanmayacaktır.

Marni at H&M Koleksiyonu ister Afrika'dan esinlenmiş desenler isterse daha basit renk blokları şeklinde olsun, renkler parlak ve desenler göze çarpıcı. Siluetler tamamen Marni’yi yansıtacak şekilde tam pilili etekler, elbiseler, kısa pantolonlar ve jakarlı trikoları içeriyor ve ipekten bürümcük pamuklu popline kadar çok çeşitli kumaşlar kullanılıyor. Kadın koleksiyonunda görünümü tamamlamak için takılar, ayakkabılar, çantalar ve eşarplar da bulunuyor. Erkekler için, gerçek Marni erkek giyiminin rahat görünüm için yumuşak renkler ve kumaşlar seçilmiş. Desenler, erkeksi klasiklerin daha modern ve rahat silueti için, astar veya gömleklerde tezat ayrıntı olarak ustaca kullanılıyor.




Marni at H&M Kadın koleksiyonunda 41 giyim, 34 aksesuar modeli yer alıyor. Marni at H&M Erkek koleksiyonunda ise 22 giyim, 14 aksesuar yer alıyor. Her müşteri, her bir üründen sadece bir adet satın alabilecek. Marni at H&M Koleksiyonunun fiyat aralığı ise; 39,95 TL – 399 TL arasındadır. Aksesuar grubu fiyat aralığı ise; 19,95 TL – 199 TL’dir. Marni at H&M koleksiyonu Ankara’da Gordion, İstanbul’da İstinye Park ve Marmara Forum H&M Mağazalarında satışa sunulacaktır.




H&M, daha önceki senelerde Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Comme des Garçons, Jimmy Choo, Lanvin ve son olarak da geçtiğimiz Kasım ayında Versace ile tasarımcı işbirliği gerçekleştirmişti. Bu süreye kadar gerçekleştirilen tüm tasarımcı işbirlikleri büyük başarı ile tamamlandı ve tasarımcı işbirliğine önümüzdeki sezonlarda da çok çarpıcı isimlerle devam edilecektir. 

Marni at H&M koleksiyonu ile ilgili daha fazla bilgi için www.hm.com/tr adresini ziyaret edebilirsiniz.




Hiç yorum yok: