12 Nisan 2012 Perşembe

TAKİKA DIAMOND’tan AŞK-I MÜHÜR…


Son günlerde bir çok dizide  gözümüze çarpan Mühür Bileklikler ve Kolyeler Nedir? Birçok okuyucumdan gelen mailler üzerine  Takika Diamond ürünlerini tanıtmak istedim. AŞK-I MÜHÜR le aşkımızı bileğimize mühürleyen marka yeni çıkan koleksiyonuyla da gözlerimize bayram ettiriyor.  Öncelikle Aşk-ı Mühür koleksiyonuyla sizleri başbaşa bırakıyorum. Yeni sezon ürünleri ve Damla koleksiyonu ise çok yakında sizlerle olacak.



Değdi mi Değişir Devrin Ahengi
Kainatın Zirvesi, Bulunmaz Dengi…
İlk Gün Kadar Değerli,
En Güzel hatıralar Kadar Ebedi…


     



Sektöre girdiği günden beri özgün duruşu ve sürprizleri ile kısa zamanda varlığını hissettiren Takika Diamond, yeni koleksiyonunda işlediği Mühür temasıyla AŞK ve MÜHÜR ‘ü harmanlayarak tutku dolu bir koleksiyon hazırladı.




     İlk bakışta etkisi altına alan Mühür Koleksiyonu, geçmişin değerlerini yeniden yorumlayarak geleceğe taşıyor. Özgür, farklı ve yenilik üçgeninde modernizmi anlatan bu tasarımlar pırlanta ve derinin asaletini bir arada sunuyor. Elegan bir havanın hakim olduğu koleksiyonda yer alan her bir modelin kendine özgü bir anlamı var. 






Kimi zaman AŞK ve  ŞANS dolu bileklikleriyle kalp atışlarınızı daha bir  hızlandırırken, kimi zaman da sevdiklerinizin veya kendi isminizin baş harfleri ile ebedi hatıralarda yerini alacak.








     Sezonun materyal  ve doku zenginliği, Takika Diamond’ı da etkisi altına aldı. Aykırıkların ve zıtlıkların birbirini bu denli etkileyici tamamlaması, AŞK-I MÜHÜR’ü doğurdu.  Dokunduğu her yere derin izler bırakıp, yıllarca varlığını hissettiren mühür, bu sefer pırlantanın büyüsü ile  geleceğe damgasını vuracak. Koleksiyonda yer alan ürünlere sahip olmak için www.takika.com adresini tıklamanız yeterli olacaktır.








Hiç yorum yok: