7 Mayıs 2012 Pazartesi

Hassas Ciltlere Deodorant Müjdesi! 24 SAAT YÜKSEK ETKİNLİK VE YÜKSEK CİLT TOLENRANSI : RoC® KEOPS®


Roc Keops hassas ciltlere özel serisiyle denemem için gönderilen set sayesinde tanışma fırsatı yakaladım. Ve denemek için uzun yıllardır kullanmış olduğum markayı bir kenara bırakıp birkaç haftadır aralıksız kullanıyorum. Roc Keops Roll-On kokusuz yapısı ve saatler süren kalıcılığıyla pazardaki birçok markadan sıyrılıyor. 

Hassas cildi için özel bir deodorant arayan ama aynı zamanda 24 saat yüksek etkili ferahlık isteyenler için RoC®’tan yepyeni antiperspirant deodorant serisi.





RoC® Keops® sadece temel aktif maddelerin eşsiz kombinasyonunu,  kötü kokuyu önleyen parfümsüz formülünde biraraya getiriyor.


RoC®’un yeni deodorant serisi parfümsüz Keops®, deodorantın başka parfümlerle kokusunun karışma sıkıntısını ortadan kaldırıyor.  Hassas ciltlerle mükemmel uyum sağlıyor.  Tahriş etmiyor, kızarıklık yapmıyor ve kaşıntı hissine yol açmıyor.  24 saat boyunca ferah bir cilt sunuyor.







RoC® Keops® deodorant serisi, “sprey”, “stick” ve “roll on” ambalajları ve 24 TL önerilen satış fiyatıyla tüketicilerin beğenisine sunuluyor







Hiç yorum yok: