29 Mayıs 2012 Salı

Red Bull X-Fighters 16 Haziran’da Swatch’ın Katkılarıyla Türkiye’de!





Tüm dünyanın ilgiyle izlediği Red Bull X-Fighters bu yıl Swatch’ın da katkılarıyla Türkiye’de gerçekleşecek. Tüm dünyada, yalnızca motosiklet tutkunlarının değil; sporu, eğlenceyi ve mücadeleyi seven herkesin ilgisini çeken Red Bull X-Fighters macerası 2012 sezonu Nisan ayında Dubai’de başladı ve toplam 6 durakta tamamlanacak. 







Bu muhteşem organizasyonun 3. ayağı 16 Haziran’da, 2012 Spor Başkenti İstanbul’da, Yedikule Zindanları’nda düzenlenecek. Dünyanın en iyi serbest stil motokros sürücüleri bir kere daha efsanevi mekânlarda devasa seyirci kitlelerinin önünde havalanacaklar. Takipçilerinin her sene merakla beklediği Red Bull X-Fighters daha önce Mısır Piramitleri; Moskova’daki ünlü Kızıl Meydan ve Madrid’deki Las Ventas Arenası gibi ikonik yerlerde düzenlenmişti. Türkiye’de ilk kez düzenlenecek olan uluslararası organizasyonla 12 seçkin sürücü İstanbul’un güzelliklerini yüz milyonlarca insana ulaştıracak.






Swatch’un bireysel olarak sponsor olduğu dünyaca ünlü sporcular Mat Rebaud ve Levi Sherwood da nefes kesen gösterileri ile organizasyondaki yerlerini alacaklar.



Red Bull X Fighters takipçileri sezonun en etkileyici durağı olarak ön plana çıkan İstanbul Yedikule Zindanları’nda 12 cesur sürücünün birbirine meydan okuduğu heyecan ve adrenalini İstanbul’un tarihi havasında yaşama şansını yakalayacak.

Red Bull X-Fighters biletleri Biletix’te; ayrıntılar www.redbullxfighters.com.tr adresinde…


Red Bull X-Fighters’ın birbirinden heyecanlı videoları için:













Hiç yorum yok: