19 Haziran 2012 Salı

Ankara Fanta Gençlik Festivalinden Mudo FTS64 Tırı Geçti...

Şu günlerde işlerimin yoğunluğundan ötürü Bloga vakit ayırmam imkansız oldu. Birikmiş fotoğraflar ve paylaşmak istediğim birçok şey varken hiçbir şey yapamamak kabus ötesi... Yorgun günlerim devam etse de seyahat dönüşü gelir gelmez katıldığım bir Mudo FTS64 organizasyonu vardı ki eğlenceli mi eğlenceli harika bir gündü. 


IMG_0953






Sevgili Seda Hanım tarafından özel olarak davet edildiğimiz Mudo FTS64 tırında  biz Ankaralı Bloggerlar ve Kendisi Ankaralı olan ve İstanbul da yaşayan sevgili Styleboom ve Niceboys da organizasyon kapsamında oradalardı. İkisi ile de tanışmak ve güzel bir organizasyona dahil olmak oldukça eğlenceli idi.


Bol güneşli, kahkahalı keyifli bir Mudo FTS64 Tırı var dı ki denemelere doyamadığımız Mudo FTS64 2012 Spring Summer cicileri ve bunu mu denesek bunu mu ?  soru işaretleri arasında kaybolup gittiğimiz bir organizasyondu.


IMG_0949








Öncelikle şunu söylemeliyim ki Mudo benim vazgeçilmez alışveriş rotalarımdandır. Ev aksesuarlarımdan, mutfak eşyalarıma, tatil alışverişimden, hediye seçimlerime her bişeyimi Mudo ve bünyesindeki tüm markalarından temin ederim. Mudo mağazalarından alışveriş yapmak beni keyiflendirir ve mutlu eder. O günde misafirperver tavırları ve biz Ankaralı Bloggerlara özel ilgi ve alakalarıyla yanılmadığımı birkez daha kanıtlamış oldular. 




IMG_0948




Mudo FTS64 bu sezonda diğer sezonlar olduğu gibi inanılmaz güzel yazlık elbiselerle dolu. Hasır şapkalardan  rengarenk skinny jeanslere herbişey eğlenceli ve renkli...



IMG_0946

IMG_0944


IMG_0936



IMG_0925






Bu güzel organizasyonları ve özel hediyeleri için Mudo FTS64 ekibine teşekkürlerimi sunuyorum...












2 yorum:

songül dedi ki...

eveeet gayet güzel eğlenceli bir gündü enerjisi yüksek insanlarla tanışmak da öle .... elbiseler fovoriydi kesinlikle renk renk pant. bluzlar yok yok sanırım bütün mudolar süperdi :))))

NlyStyle dedi ki...

songül; aynen tatlım keyifli ve güzel günden güzel kareler oldu...