14 Haziran 2012 Perşembe

Ankara Shopping Fest Kapsamında Aysun Kaba ile Stilini Keşfet

Daha önceki yazılarımda bahsetmiş olduğum 15 günlük Toronto seyahatimiz geçen hafta sona erdi ve yurda döndük. Döner dönmezde yorgunluğumu bir kenara atıp beni bekleyen güzel organizasyonlara katıldım. Öncelikle Ankara Shopping Fest kapsamında birçok AVM ve Alışveriş mekanlarında yapılan Aysun Kaba ile Stilini Keşfet  söyleşisine katıldım. 




Aysun Kaba ile Stilini Keşfet'in ilk durağı Tunal Hilmi Caddesi Kuğulu Park idi. Aysun Hanımla birçok davette karşılaşmış ve her karşılaşmamda kendisine hayran bırakan tarzı ve stiliyle gönlümde taht kurmuştur. O nedenledir ki jetlag metlag dinlemeden bu güzel söyleşiyi kaçırmadım. 



IMG_0919


Sevgili arkadaşım Kubilay Sakarya ile katıldığım Aysun Kaba'nın o güne özel konuğu eski Türkiye Güzeli Aylin Özal ve Makyaj Sanatçısı Mustafa Demiralp idi. Makyaj teknikleri ve ince tüyolarla izleyicilere güzel bilgiler verildi. Stil sahibi olmanın püf noktaları ve basit bir fular, şal vs. gibi aksesuarlarla nasıl bir görüntü sergilenir gözler önüne serildi.  Sevgili Kubilay ise izleyicilere 2012 trendlerinden  bahsetti. Yani oldukça keyifli bir sokak söyleşisi oldu. 





IMG_0917


Bende o gün Sevgili Kubilay'ın Best of the Fest Ankara Street Fashion çekimleri için poz verdim.... Ve sonraki postumda yayınlayacağım Fanta Gençlik Festivali kapsamında Mudo FTS64 tırında Bloggerlara özel davete katıldık güzelmi güzel bir gün geçirdik....








601115_375512942503657_1817634410_n











Hiç yorum yok: