14 Ağustos 2012 Salı

Zara 2013 Sonbahar Kış Ayakkabı Koleksiyonu






Zara giyim koleksiyonunda olduğu gibi ayakkabı koleksiyonuyla da son yıllarda bizleri büyülemeye devam ediyor. 2013 Sonbahar kış koleksiyonu ayakkabı modellerini incelediğimde topuklar biraz kalınlaşsa da çivi topuklarda trendler arasında yerini almaya devam etmekte. 













Zımbalı bootieler bu senenin en trendy parçaları. Özellikle kovboy çizmesi olarak tabir ettiğimiz modelleri 2013 kışında sık sık göreceğiz. Kırmızı, fuşya gibi renkler bootieleri renklendirirken bir klasik olan siyah deri çizmeler vazgeçilmezimiz olarak trend basamaklarındaki yerlerini koruyorlar.

Bu sene ayakkabı trendleri arasında dikkat çeken en önemli detaylardan birisi ise kızılderili temalı çizmeler ve püsküller geri dönüyor.









Zara 2013 Sonbahar Kış ayakkabı koleksiyonu Minimalist, maksimalist, bohem, avangard gibi tüm tarzları içinde barındıran muhteşem bir koleksiyon olmuş. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi her ayakta aynı model  Zara ayakkabıları görmek istemesem de bu sezon da aynı tablo ile karşılaşacağımız kesin. Çünkü böyle güzel modellere kimse karşı koyamayacak....







2 yorum:

Bc dedi ki...

çok seviyorum zarayı ayakkabısını kolyesini her seyini..

NlyStyle dedi ki...

Bc : bende öyle:)) böyle güzellikler sevilmezmi:))