22 Kasım 2012 Perşembe

Goblen Trendy

Bu sezon Goblen etamin  furyası aldı başını gidiyor. Ev aksesuarlarında, koltuk şallarından yastıklara, duvar panolarından çerçevelere dek her yerde kullanılan işlemeler moda dünyasınada göz kırptı. 








Bu sezon Dolce&Gabbana'nın gül desen goblenleri Barok koleksiyonuyla yankı uyandırdı. Özellikle dantel üzerine goblen işlemeler, çantalarla derilerle birleşerek muhteşem bir bütünlük elde ettiler. Evinizde çeyizinizde böyle nadide işlemelere sahipseniz  bu sezon sizin yılınızdır.... Dilediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Özellikle de dantel üzerine yerleştirerek şık bir parçayı gardrobunuza ekleyebilirsiniz.











Toronto seyahatimde vintage mağazalarını talan edip muhteşem parçalar yakaladığımı daha önce söylemiştim. Aşağıda görmüş olduğunuz clutch çantamı Rus bir bayanın işlettiği vintage mağazasından almış idim. Bahar aylarında sahip olduğum goblen parça kış koleksiyonlarında trend olunca banada doya doya kullanması kaldı:)))Ayrıca Vintage ürün kullanmayı seviyorum her kullandığımda "içlerinde kimbilir ne yaşanmışlıkları barındırıyorlar? sorusuna cevaplar bulmak hoşuma da gitmiyor değil....











2 yorum:

INSTYLE FEMİNİN dedi ki...

değişik bir tasarım.Paylaşım için teşekkürler

NlyStyle dedi ki...

ınstyle feminin; evet çok da güzel ben bayılıyorum şu aralar goblen tasarımlara