4 Şubat 2013 Pazartesi

GLORIA JEAN’S COFFEES’TEN SEVGİLER GÜNÜ’NE ÖZEL; İLK YUDUMDA AŞK…


Sevgililer gününde sevgilisine lezzetli bir hediye sunmak ve İLK YUDUMDA AŞKINI anlatmak isteyenler için, Gloria Jean’s Coffees’ten kalpleri birleştirecek cupcake’ler ve sıcacık kahveler!

Sevgililer gününde aşkını minik kalpli cupcakeler ve kalpleri ısıtacak çok özel kahveler ile anlatmak isteyenlere, Gloria Jean’s Coffees çok özel seçenekler sunuyor. Minik kalpler şeklinde, Sevgililer gününe özel olarak tasarlanan ve sınırlı sayıda üretilen Gloria Jean’s Coffees hediyelik cupcakeleri tüm aşıkları buluşturarak kalpleri fethetmeye hazırlanıyor.


Sevdiklerine küçük bir sürpriz yapmak isteyenler; Gloria Jean’s Coffees’ lerde eşsiz kahveler ile aşkı anlatmanın en tatlı yolu olan minik kırmızılı, pembeli cupcake kalplerini bulabilecekler.

Yıllardır kaliteli kahvenin değişmez adresi olan Gloria Jean’s Coffees, daima kahve severlerden tam not almayı başararak efsanevi tatların sembolü oldu. Gloria Jean’s Coffees, şubat ayı boyunca kahve mağazalarında sunmayı planladığı kahveleri ile serin havalarda bile soğuk içeceklerden vazgeçemeyen kahve severleri Strawberry White Chocolate Chiller içmeye davet ediyor. Her daim sıcak içeceklerden vazgeçmeyenleri ise beyaz çikolata, süt ve çilek şurubundan oluşan Strawberry White Chocolate
ile buluşturarak tüm aşıkların aşklarını tazelemeyi planlıyor.




Gloria Jean’s Coffees bu Sevgililer Günü’nde de sevgilisine hoş bir sürpriz yapmak isteyenlerin yanında olacak ve bu özel güne ayrı bir lezzet katacak.




Hiç yorum yok: