28 Şubat 2013 Perşembe

Loves From Fashion 2. Yaş Partisi

Geçtiğimiz haftasonu Blogger arkadaşım sevgili Kubilay Sakarya'nın Loves From Fashion blogunun 2. yılını kutlamak üzere Ankaralı bloggerlar Designer Zeynep Çatal'ın Butiğinde bir araya geldik.  Kubilay biz Ankaralı Bloggerların gözbebeği o olmasa biraraya gelmemiz dahi mümkün olmuyor. Böyle güzel etkinliklerle yapıcı ve pozitif kişiliği ile güzel işler yapan sevgili arkadaşıma nice mutlu yıllara diyorum. Başarın daim olsun....





O güne gidecek olur isem, özenle hazırlanmış  partide bol bol moda, alışveriş ve bloglar üzerine sohbetler edildi. En çok da Mutlu Atölye tarafından o güne özel olarak hazırlanmış ve bizlere uygun temalarla süslenmiş cupcakeler ilgimizi çekti tam anlamıyla bayıldım... Her birimiz yemeğe kıyamadığımız cupcakeleri fotoğraflamaktan oldukça keyif aldık. 









Ben-Aysun Kaba





Kova Kadını-Duygu Turgut- Missinemer-Ben






Ve bu özel partide  Zeynep Çatal'ın birbirinden güzel tasarımlarını inceleme fırsatı yakaladım. Butikte Nişan, Düğün, Mezuniyet gibi özel günler için inanılmaz güzel tasarımlar mevcut. Tam da özel günleriniz için çok özel tasarımlara ve ince işçilik isteyen iyi dikim kıyafetlere ihtiyacımız olduğu şu dönemde Zeynep Çatal Butik biçilmiş kaftan. Butik, fiyat aralığı çok uçuk olmayan ve el işçiliği oldukça başarılı ustalara sahip. Tavsiye edilir.













Zeynep Çatal Butik Adres: Nenehatun Caddesi Güneysu Apt. 77/3 Çankaya Ankara



















6 yorum:

audrey dedi ki...

çok hoş bir parti olmuş.. nice yıllara..:-))

Missinem dedi ki...

Gerçekten de tam da anlattığın ve fotoğraflara yansıdığı gibi keyifli bir etkinlikti.

ANDYSTYLE dedi ki...

pretty pics

NlyStyle dedi ki...

audrey: evet çok güzeldi teşekkürler :))

NlyStyle dedi ki...

missinem: evet canım çok güzeldi sanada tekrardan nice mutlu yıllara

NlyStyle dedi ki...

andystyle: thanks:))