14 Mart 2013 Perşembe

6. İSTANBUL MODA KONFERANSI; Demode Olmak İstemeyenler Bu Etkinlikte Buluşuyor


İstanbul-Beşiktaş Shangri-La Bosphorus Otel'de bu yıl altıncısı gerçekleşecek olan İstanbul Moda Konferansı, 09-10 Mayıs tarihlerinde hazır giyim, perakende ve moda alanında söz sahibi, uluslararası başarılarıyla tanınan isimleri bir araya getirecek. Kendi alanında referans noktası konumuna gelen etkinlik, bu yıl da dünyada "moda ve trendleri" belirleyecek.

İstanbul-Mart 2013; hazır giyim sanayini Türkiye ve yurt dışında başarıyla temsil eden Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği (TGSD)'nin organize ettiği "6. İstanbul Moda Konferansı", bu yıl 09-10 Mayıs'ta İstanbul-Beşiktaş Shangri-La Bosphorus Otel'de gerçekleşecek. Hazır giyim üretim değer zinciri halkalarını, moda, tasarım, aksesuar, perakende ve lojistik dayanışması içerisinde bir araya getiren etkinlik, her yıl dünyaca ünlü markaların CEO ve yönetim kurulu başkanlarını konuşmacı olarak ağırlıyor. 

Bir çok büyük marka ve ünlü modacının yakından takip ettiği konferansının "Moda ve Trendler" bölümünde, tüm dünyada milyonlarca firmanın kullandığı, günün moda renklerini belirleyen PANTONE’nin EMEA Bölgesi Yöneticisi Carola Seybold ve ileriki dönemin moda trendlerini oluşturan dünyaca ünlü WGSN firmasının Kreatif Kurul Başkanı Catriona MacNab konuşmacı olacak. Bu yılın önemli isimlerinden Alexander McQueen’in CEO ve Yönetim Kurulu Başkanı Jonathan Akeroyd, ünlü moda gazetecisi-tarihçisi Colin Mc Dowell ve key note konuşmacıları arasında yer alan Italian Grup Miroglio’nun sahibi Giuseppe Miroglio ile Giorgio Armani Teknik Ürün Müdürü Angelo Mazzone ilgi çekecek.

Geçtiğimiz yıllarda Marks and Spencer, Diesel, Lee Cooper, H&M, Loro Piana, Nike gibi ünlü markaların üst düzey yöneticilerini ağırlayan etkinliği şimdiden ajandanıza not etmeyi unutmayın!




Detaylı bilgi ve kayıt için konferansın web adresi www.tgsdconf2013.com









Hiç yorum yok: