15 Mart 2013 Cuma

Lush Gordion AVM Blogger Etkinliği



8 Mart Dünya Kadınlar Gününde, Lush Türkiye Ankara Gordion Avm de açılan mağazasında biz Ankaralı Bloggerlara  güzel bir lansman hazırlamışlardı. Etkinliğe kısa sürede olsa katılmak istedim Çünkü, benim için Lush taptaze Doğal El Yapımı Kozmetik ürünlerine ulaşabilmemin tek adresidir bundan ötürüde benim çok sevdiğim ve tercih ettiğim markalardandır. 







Özellikle Alışveriş Merkezlerinde gezerken burnumuza mis gibi meyveli sabun kokuları krem kokuları gelir evet o çok uzaktan bile aldığımız kokular la Lush mağazasının yerini tespit edebiliriz. Lush, Doğal hiçbir katkı maddesi içermeyen ve aynı zamanda görsel ürünleriyle gönlümüzde taht kurmuştur. 










Lush da bizi Zuhal hanım ve ekibi bekliyordu. Lush Ürünleri hakkında bilgi vererek ürünleri denemeye sundu. Banyo balistikleri test edildi. Kremler kullanıldı ve ürünlerin içerikleri hakkında bilgilendirildik. Özellikle saç maske ve şampuanları benim sıklıkla tercih ettiğim ve çok sevdiğim Lush ürünleri arasında yer alırken yeni çıkan Funny bayıldım. Oyun hamuru kıvamındaki bu ürünü isterseniz saçınızda isterseniz vücudunuzda kullanıp 1 üründe çok amaçlı sonuç elde ediyosunuz.... 









 

BEN VE DERYA (Kova Kadınıyım Ben Blogunun Sahibesi)











Lush Markasının Hayat Felsefesi:


Biz; ürünlerimizi taze, organik* meyve ve sebzelerden, bitkisel yağların en iyilerinden ve güvenli sentetiklerden üretmeye, hayvansal hammaddeleri ürünlerimizde kullanmamaya,  içindekileri kullanım oranına göre sırayla ve Latin dilindeki özgün isimleriyle birlikte ambalajın üstüne yazmaya inanırız.
Biz; hammaddelerimizi alırken, sadece hayvanlar üzerinde ürün testi yapmayan tedarikçilerden almaya ve kendi ürünlerimizi de sadece insanlar üzerinde denemeye inanırız.
Biz; kendi ellerimizle taze* ürünler yapmaya, kendi etiketlerimizi basmaya ve kendi kokularımızı yapmaya inanırız.
Biz; mum ışığında yapılan uzun banyolara, keyifli masajlara, tüm evi güzel kokularla doldurmaya ve doğru bildiğimiz yolda yanlışlar yapıp herşeyimizi kaybetsek bile sıfırdan yeniden başlamaya inanırız.
Biz; ürünlerimizin iyi bir değer sunması gerektiğine, böyle ürünlerden kar etmeye ve müşterinin her zaman haklı olduğuna inanırız.
* Biz ayrıca; ‘taze` ve ‘organik` kelimelerinin, pazarlama dilinin ötesinde kendilerine has, dürüst bir anlamı olduğuna inanırız.











 Lush makyaj ürünleriylede artık hayatımızda test edildi ve onaylandı. Özellikle dudak parlatıcıları çok başarılı. Göz farlarında ise uzun süre kalıcılık hakim.




Bu güzel etkinlik ve güzel bilgileriyle bizleri aydınlattığı için Zuhal Hanım'a   ve güzel hediyeleri için Lush Türkiye ekibine sonsuz  teşekkürler...

















Hiç yorum yok: