21 Mart 2013 Perşembe

AVON 20. YAŞINDA SÜRPRİZLERLE DOLU

Avon, biz bayanların her ay kataloguna bakmaktan keyif aldığımız ve şunu mu? alsam bunu mu? diyerek listeler hazırladığımız bazı ürünlerine ise müdavim olduğumuz bir markadır. Genellikle Avon Satış temsilcileri dostlarımızdan ailemizden yakınlarımızdan oluşur. O da alışverişin eğlencesidir. Sıcak ve içten yorumlar eleştiriler havada uçuşurken bazen bir ofiste bazen bir ev sohbetinde kendimizi makyaj ürünlerine dalmış vaziyette buluruz. O nedenle de severim Avon ve ürünlerini.

Bu yıl Avon Türkiye 20. Yılını Kutluyor ve bu yıla özel ürünler ve fırsatlarla dopdolu Avon katalogları bizleri bekliyor. 




 AVON’DAN KADINLARIN İÇ GÜZELLİĞİNİ YANSITAN YENİ PARFÜM: SENSUELLE


AVON, Dünya Kadınlar Günü’nü yeni parfümü Sensuelle ile kutluyor ve benzersiz parfümünü yüzde 50 indirimle Türk kadınları ile buluşturuyor. Üstelik, çiçeksi oryantal kokusuyla lüks birparfüm deneyimi sunan Sensuelle’i satın alanlara Sensuelle Vücut Losyonu hediye ediliyor
Türkiye’nin bir numaralı kozmetik markası AVON*, Türkiye’deki 20. yılını kutluyor. AVON, 20. yaşında   Türk kadınlarının beğenileri doğrultusunda geliştirilen ve en çok tercih ettikleri çiçeksi ve oryantal notalardan oluşan büyüleyici yeni parfümü Sensuellle’i kadınların beğenisine sunuyor. Türkkadınlarının uzun zamandır arzu ettiği kokuları bir araya getiren parfüm, 8 Mart Dünya KadınlarGünü dolayısıyla da indirimli olarak kadınlarla buluşuyor. Ayrıca parfüm alanlara Sensuelle Vücut Losyonu’nu hediye ediyor.

Yeni Sensuelle parfüm, kadınların iç güzelliğini dışarı yansıtmalarına olanak veriyor. Romantik ve özgüvenli bir dokunuş sunan parfüm, samimi ve sıcak bir deneyim yaşatıyor. Çiçeksi ve oryantal bir parfüm olan Sensuelle’de portakal çiçeği ve tiare çiçeğinin birleşimine kaşmir esintileri eşlik
ediyor. Sensuelle Vücut Losyonu da büyüleyici kokusuyla fark yaratırken cildi nemlendiriyor ve yumuşatıyor.

Sizler için denediğim Sensuelle gün boyu kalıcılık sağlayan çiçek kokularından hoşlanan bayanlar için biçilmiş kaftan. Özellikle kalıcı dokusu ve uzaktan dahi parfüm kokunuzun hissedilmesi hoş bir duygu. 





Sensuelle Parfüm, 50 ml, 31 TL.








Evet birde benim tanıştığım ilk günden beri budur dediğim Perfect Kıss rujlar var. Her ruju kullanamıyorum ne yazık ki bazı markaların rujları dudaklarımda topaklanmalara ve kötü bir görüntüye sebep oluyor. Bu nedenle benim en dikkat ettiğim şey kalıcılığından ziyade dokusunun pürüzsüz olmasıdır. Evet Avon Perfeck Kiss ruj tam benlik hem dokusunun net olması hem kalıcılığı hem de çok renk alternatifiyle bence bu yılın en iyi ruju olmaya aday.

20. YILDA BİR İLK: 24 MUHTEŞEM RENK SEÇENEĞİ PERFECT KISS’TE

AVON Perfect Kiss ruju ile 24 farklı renk alternatifi sunuyor. Pembeler, kahve ve şeftali tonları,kırmızılar ve bordolar gibi göz alıcı seçenekleri bir araya getiren Perfect Kiss, aynı zamandadudaklara bakım yapıyor. 3’lü pürüzsüzleştirici kompleks ile AVON Perfect Kiss ruj, kuru ve pürüzlü
gözüken dudaklar için doğal yağlar ve meyve enzimleri içeriyor.


AVON Perfect Kiss, 23,50 TL.


AVON 20. Yılını kutluyor daha nice yıllar diliyorum. 









Hiç yorum yok: